Spavao sam, a devojka mi je dala oralni seks. Onda se u njenim ustima desilo nešto NAJOGAVNIJE!

- Bio sam tako srećan, zadovoljan i opušten dok sve nije prekinuo jedan vrisak - rekao je ovaj muškarac

  • 12

Korisnik Redita je objavio priču o svom neobičnom seksualnom iskustvu koja je šokirala sve na društvenoj mreži. Ovo je pravi primer situacije i ispovesti koja možda nije trebalo nikad da procuri u javnost, ali ipak to se dogodilo.

SVI IMAMO SEKSUALNE FANTAZIJE: Evo koje su bolesne, a koje su normalne!

Prenosimo vam ovu bizarnu ispovest u potpunosti.

"Radim cele noći kako bih ispunio svoje rokove, plus radim na promocijama nekih zabava, tako da je moje spavanje totalno s*ebano u poslednjih nekoliko meseci. Naravno da je moja devojka, koja spava kao normalna ljudska bića, počela da bude deprimirana s obzirom na to da živimo po sasvim različitim rasporedima.

Pre tri nedelje pokušala je da me probudi kada je osetila da je moja kvota od 6 sati ispunjena i da sada imamo vremena za nekoliko sati kvalitetnog vremena provedenih zajedno pre nego što ona ode u krevet. Ona je postala isfrustirana jer spavam izuzetno dubokim snom. Ja sam joj u šali rekao da ako zaista bude želela da ustanem i budem budan za te stvari, da treba da mi pruži oralni seks i da me tako osvesti. Smejali smo se, a onda...

Spavao sam čvrstim snom i bio deo alternativne stvarnosti, kada sam oseti lepu senzaciju za zagrevanje, koja je počela od mojih grudi, a završila se na ostalim delovima mog tela. Bio sam tako srećan, zadovoljan i opušten dok sve nije prekinuo jedan vrisak. Kombinacija besa, kompletnog horora i neverice koja se manifestovala kroz reči "koj k..."

Foto-ilustracija: Foter/jessicalrone Foto-ilustracija: Foter/jessicalrone

U istom trenutku, moje lice je bilo poprskano misterioznom toplom tečnom supstancom koja se slivala. To je bio šamar stvarnosti i onda sam shvatio...

Urinirao sam u ustima moje devojke, ona je onda pljunula mokraću u moje lice i sada sve to curi po meni. Je*i ga.

Pitao sam svoju devojku da me probudi oralnim činom a umesto buđenja i orgazma, ispunio sam joj usta mokraćom."

Da li ste i vi nekad čuli neku sličnu ispovest ili blam u seksu? Ostavite odgovor u komentarima.

(Telegraf.rs/ Izvor: viralthread.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA