ZUBARI OSTALI U ŠOKU KAD SU VIDELI OVO! Žena 15 godina nije prala zube! Pogledajte na šta danas liči! (VIDEO)

Žena iz Nemačke imala je u detinjstvu traumatično iskustvo sa stomatolozima, kada joj je zubar greškom izvadio četiri zuba. Ona je radije trpela bolove, a što je najgore nije ni prala zube. Ipak, na nagovor prijatelja je nakon 15 godina otišla kod zubara

  • 18

Mnogi od nas ne odlučuju se rado na odlazak kod stomatologa, kao što je to slučaj i sa Nemicom Nikol J. Ona je detinjstvu imala vrlo traumatično iskustvo kada joj je zubar greškom izvadio četiri zuba!

Kada je ova mama provalila šta je zubar napravio od njene ćerke, ODLEPILA JE TOTALNO (VIDEO)

Ta greška stomatologa je na nju ostavia toliki utisak da više nikad nije htela da poseti zubara, čak i kada je trpela bolove.  Umesto toga, radije je uzimala tablete protiv bolova. I to nije sve, ona punih 15 godina nije ni prala zube!

Otišla je kod zubara da popravi zub, dobila je anesteziju i probudila se bez svih zuba u gornjoj vilici! (VIDEO)

Na kraju, na nagovor prijatelja otišla je kod stomatologa. Zubar je ostao u šoku kada je Nikol otvorila usta.

ZUBAR SE UMALO NIJE ONESVESTIO KAD JE VIDEO OVO: Ovaj snimak je samo za one sa najjačim stomakom (VIDEO)

- Zubi u donjoj vilici nisu mogli da budu spaseni. Bili su potpuno crni i omekšani zbog cista, gnoja i upala - rekao je on.

Tokom višečasovne intervencije, on je Nikol ugradio protezu, tako da je užas koji je izbijao iz njenih usta, u znatnoj meri ublažen.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • DARKO 100%

    26. novembar 2015 | 23:29

    Vi komentarisete ovaj slucaj ,to su ipak te vrste usamljeni slucajevi,gora je stvar sto u stomatologiji katastrofalno stanje gde zubari nerade svoj posao savesno,u toku godine idete po dva tri puta za isti zub,ko nama garantuje da se zub odradio kako treba,malo samo zanzuraju sa onom svojom alatkom i zatvorega ,koliko se puta desilo da pacijenti dolaze sa upaljenim zubom sa tim istim sto ga samo malo dotaknu,a peru zube redovno a problema koliko hocete,tuvjedino nije inspekcija i policija nista uradila ,to nikog ne zanima u drzavi ,a imali bi posla pune ruke!!!!!!

  • Yasna

    26. novembar 2015 | 23:23

    Nepere zube a glavno ima persing

  • Mik

    26. novembar 2015 | 21:54

    Muka mi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA