TEORIJA ZAVERE KOJA ĆE VAS ZALEDITI: Smak sveta je blizu jer ovaj vodopad TEČE NAOPAČKE! (VIDEO)

Vetar i talasi bili su toliko snažni da su onemogućili reci da prateći korito pređe u more, već su je pogurali u suprotnom smeru

  • 8

Ekstremni vremenski uslovi na Farskim ostrvima uzrok su nesvakidašnjeg prizora i brojnih teorija zavere - vodopad teče suprotno od zakona gravitacije, odnosno ide uzvodno.

TEORIJA ZAVERE: Dve komete u septembru padaju na Zemlju, izazvaće STRAŠNE zemljotrese i cunamije!

Video-snimak vodopada nastao je u blizini Gasadalua, naselja na Farskim ostrvima, i momentalno je postao aktuelan u razvijanju brojnih teorija zavere o smaku sveta.

Vetar i talasi bili su toliko snažni da su onemogućili reci da prateći korito pređe u more, već su je pogurali u suprotnom smeru, pa je izgledalo kao da voda ne pada već se penje.

Iako postoji sasvim logično objašnjenje za ovaj čudan fenomen, odmah su se javili oni za koje je ovo delovanje mračnih sila i znak da je kraj sveta blizu, te nam opet pokazali da pored sve moderne nauke i saznanja, verovanje u natprirodne sile kada je priroda u pitanju nisu ni malo popustile pred savremenim svetom.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ris

    8. decembar 2015 | 14:24

    Pa nismo bas toliko glupi,lepo se vidi da vodopad lepo tece pravilno,a da jak vetar tera na gore vodenu prasinu koju vodopad pravi.Aj cao

  • Ortodox

    8. decembar 2015 | 14:32

    Ajd ne svirajte gluposti.. sve je cista fizika. Da nema vetra ne bi bilo ni "vodopada".

  • Velislav

    8. decembar 2015 | 15:02

    Nekim ljudima, koji su uzgred sve naučili sa televizije, zarad publiciteta, svaka glupost predstavlja moguću teoriju zavere. Tužno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA