Ona je pas moćnog lidera i ne voli strane zvaničnike. Ujeda ih i potpuno je van kontrole! (FOTO)

Ona se zove Kaija, a uzeli su je iz azila za napuštene pse. Sada plaši svetske moćnike i pokazuje im ko je "gazda"

  • 2

Izgleda da ženka psa po imenu Kaija, koju je izraelski premijer Benjamin Netanijahu nedavno usvojio, ozbiljno shvatila da se pozicija na vlasti čuva i zubima i noktima, jer je sinoć na jednom skupu ugrizla dva zvaničnika, uključujući supruga zamenice ministra spoljnih poslova.

ONA JE NAJBOLJA PUTINOVA PRIJATELJICA: Plaši Merkelovu, sastaje se sa svetskim facama, a dobila je ime po jednoj Amerikanki! (FOTO) (VIDEO)

Tokom svečanosti obeležavanja jevrejskog praznika Hanuka, koji se slavi uz sveće, 10-godišnji mešanac zario je svoje oštre zube u Šaren Haskel, članicu Kneseta iz redova Netanijahuove partije Likud, koja je ujedno i veterinar.

Kako prenosi Rojters, Haskel je minimizirala incident, izjavivši za Vojni radio da je u pitanju bila "trivijalna" stvar.

Psa je iz jednog azila ranije ove godine preuzeo Netanjahuov sin. Izraelski premijer je u avgustu postavio sliku Kaije na Tviteru, pozivajući sugrađane da udome nekog napuštenog ljubimca.

Foto: Profimedia/Zuma Press - News Foto: Profimedia/Zuma Press - News

- Nećete zažaliti! - poručio je tada Netanijahu.

Kaija se dosad srela sa nekoliko zvaničnika, uključujući američkog državnog sekretara Džona Kerija koji je, kako se saznaje, "za dlaku" izbegao da bude ujeden.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA