BALKANCA KAZNILI U BEČU JER JE PODRIGNUO: Mora da plati 70 evra!

- Vi ste 7. februara u 17.15 časova u 2. bečkom okrugu, Praterštern, prekršili zakon, odnosno javni red, glasnim podrigivanjem u blizini policajaca - navodi se u obrazloženju kazne, koju je prekršilac zakona dobio na kućnu adresu

  • 7

Glasno podrigivanje na javnom mestu u Austriji je kažnjivo, a u to se početkom meseca uverio jedan bečki ugostitelj koji je zbog podrigivanja dobio da plati kaznu u iznosu od 70 evra.

GROOOOOK: Ova cura podriguje JAČE od svih muškaraca! (VIDEO)

Njegovo ime je Edin Mehić, a na svom Fejsbuk profilu požalio se da je dobio da plati kaznu zato što je glasno podrignuo na stanici Praterštern, a na njegovu nesreću u blizini se nalazio policajac koji je to čuo i ocenio da se radi o povredi Paragrafa 1. bečkog pokrajinskog-bezbednosnog zakona.

- Vi ste 7. februara u 17.15 časova u 2. bečkom okrugu, Praterštern, prekršili zakon, odnosno javni red, glasnim podrigivanjem u blizini policajaca - navodi se u obrazloženju kazne, koju je prekršilac zakona dobio na kućnu adresu.

U podužem tekstu kojim je pokušao da se opravda, Bečlija je napisao da je pojeo jedan Kebab, kao i uvek malo ljući i sa lukom, i potom "izgubio kontrolu" nad sobom i podrignuo.

Prema njegovim rečima on je 20 metara, od "mesta zločina", osetio ruku na svom ramenu, a kada se okrenuo video je policajca koji mu je saopštio da će podneti prijavu zbog kršenja javnog reda.

Najpre nije bio siguran da li se šali policajac i poručio, preko socijalnih mreža "hvala što se brinete da naš kraj bude bezbedniji".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • liz

    23. februar 2016 | 14:03

    Eeee,pa batice,to ti je EU! Nije ti to Srbija pa da mozes da se baskaris i radis sta hoces. Tamo ima da vam naplacuju i kazne za vazduh sto disete!

  • goran wien

    23. februar 2016 | 14:29

    Strasno, glupo ali kod njih je to kao greh.A idu ulicom, dok jedu, dok su na sastanke-Prde, -DA PRDE, i to je najnormalnije kod njih.

  • Misionar

    23. februar 2016 | 13:56

    Hahahaahaha a paterstern stanica je prepuna dilera droge :) omg

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA