RUSKE LJUBAVNICE OSTALE BEZ SPONZORA: Sada moraju da rade i da se isele iz hotela s 5 zvezdica (FOTO)

Atraktivne žene poznate kao "soderzhanki" su očajne i odlučile su da reklamiraju sebe i svoje telo na stranicama za oženjene starije muškarce u Moskvi

  • 11

Ekonomska kriza u Rusiji pogodila je i glamurozne ruske ljubavnice koje su navikle da žive na "visokoj nozi" zahvaljujući svojim sponzorima, koji su zbog krize ostali bez novca i vratili se svojim suprugama.

SPONZORUŠE OTKRIVAJU SVOJU TAJNU: Evo kako da i vi nađete svog bogataša!

Atraktivne žene poznate kao "soderzhanki" reklamiraju sebe i svoje telo na stranicama za oženjene starije muškarce u Moskvi kako bi se spasile jer ne žele odustati od luksuznog života.

Ove žene su sada prisiljene da rade i da se isele iz luksuznih hotela sa pet zvezdica u kojima su živele zahvaljujući svojim sponzorima.

Tridesetpetogodišnja Marina koristila je novac svojih tajkuna kako bi odgojila svoje dvoje dece.

- Smatram se vrednim delom muškog portfolia jer mu nudim visoko kvalitetnu vezu koja uključuju seks i nikada im ne uzrokujem probleme. Zgodna sam i taj muškarac će biti ponosan da me pokazuje svojim prijateljima tokom zimskih praznika. Govorim engleski i italijanski i u mom rečniku ne postoji "loše sam raspoložena" ili "oženi me". Ali, moj trenutni sponzor me ne može više priuštiti i sada mi je potreban novac - rekla je Marina.

Printskrin:  soderzhanki-online.ru Printskrin: soderzhanki-online.ru

Sada zarađuje oko 220.000 rubalja, a kao "soderzhanki" zarađivala je i tri puta više.

Ove žene su očajne i odlučile su da se na fotografijama prikažu u najboljem svetlu. Neke su obučene elegantno, dok su neke u donjem vešu ili kupaćim kostimima. Vrlo su direktne u onome što traže od muškarca. Osnovni uslovi su stan i putovanja.

Printskrin:  soderzhanki-online.ru Printskrin: soderzhanki-online.ru

- Ako je žena mudra, sama će ohrabriti svog muža da nađe nekoga. Sa svojim sponzorom sam putovala na Maldive, poklonio mi je automobil i plaćao stan. Mesečno sam dobijala oko 1.800 evra. Međutim, to je bilo 2014. godine. Sada mogu samo da očekujem putovanje u Tursku i jednosobni stan i sredstva u iznosu od 500 evra - rekla je eskort dama Lana.

Printskrin:  soderzhanki-online.ru Printskrin: soderzhanki-online.ru

Dok su klijenti ranije tražili isključivo lepe ljubavnice, sada traže one s kojima mogu razgovarati i opustiti se.

(Telegraf.rs / Izvor: klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Boki

    7. mart 2016 | 13:32

    Ja mogu da im dam 20 e ali morajy dobro da me zadovolje.

  • Dejan

    7. mart 2016 | 13:23

    Pa da li one misle da imaju zlatne ribice koja ispunjava zelje pa traze tolike pare

  • Mile

    7. mart 2016 | 13:27

    Cuj, spala na jednosoban stan, eur500 I letovanje u Turskoj pa kuka za malo odraden posao. Nisu bas skromne, a nisu ni neke patriote.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA