Iako ima unakaženo lice, ova devojčica je postala INTERNET ZVEZDA (FOTO) (VIDEO)

Niki je odlučila da ne padne u depresiju zbog svog zdravstvenog stanja, već je uzela stvar u svoje ruke i rešila da uživa u životu

  • 1

Niki Kristu (11) je vlogerka koja ima težak oblik deformacije lica, a snimci na njenom Jutjub kanalu, u kojima daje savete o lepoti, dostigli su gledanost od dva miliona ljudi.

Ovaj dečak je vodio normalan život, ali onda je LICE POČELO DA MU SE TOPI! (VIDEO)

Devojčica iz Londona pati od arteriovenozne malformacije, retkog zdravstvenog stanja koje izaziva intenzivan bol i krvarenje iz nosa.

Međutim, mlada devojka se zaklinje da je to nikada neće zaustaviti, i sakupila je nekoliko hiljada funti preko svog kanala na kojem je prati preko 35.000 ljudi.

Niki je dijagnostifikovano ovo stanje sa 6 godina, kada je primetila vene koje su joj se pojavile na desnoj strani lica.

Printskrin: Youtube/Nikki Lilly Printskrin: Youtube/Nikki Lilly

Dve godine kasnije, otvorila je svoj Jutjub nalog i počela je da daje savete o ulepšavanju i tutorijale o kuvanju svojim vernim obožavateljima.

Džordž i Tanja, njeni roditelji, osnovali su dobrotvornu organizaciju posvećenu prikupljanju sredstava za istraživanje arteriovenozne malformacije, vaskularnog problema izazvanim nepravilnim vezama arterija i vena koja prekida normalan protok krvi između njih. Zajedno su prikupili više od 55.000 funti.

Niki kaže da je prvo pomislila da će deformacija nestati nakon nekog vremena.

Printskrin: Youtube/Nikki Lilly Printskrin: Youtube/Nikki Lilly

- Kada sam imala 7 godina shvatila sam da će mi biti potrebne operacije, tretmani, da neću moći da izlazim u klubove i da radim mnoge druge stvari, kao što je odlazak u školu. Bilo je prilično strašno, sažaljevala sam samu sebe, ali sam onda shvatila da postoji mnogo drugih stvari koje mogu da radim - rekla je Niki.

Ukoliko vam se dopada šta radi Niki i želite da je podržite, možete pogledati njen kanal na Jutjubu OVDE.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA