Otišla sam kod dečka u WC, zapušila šolju i stavila go*no u tašnu. A onda me je on poljubio...

Devojka koja se potpisuje nadimkom Misunderstood worm ovoga nedelje je sa Tviter zajednicom kroz 20-ak statusa podelila uistinu jedinstveno iskustvo s prvog sastanka

  • 12

Tviter ima novi hit, koji uključuje veliku nuždu, "finu" devojku, zaljubljenog momka i jednu torbu.

HITLER JE VOLEO "SELJANKE": A zgadićete se kada čujete koji mu je bio FETIŠ, mnogo je bizarno

Devojka koja se potpisuje nadimkom Misunderstood worm ovoga nedelje je sa Tviter zajednicom kroz 20-ak statusa podelila uistinu jedinstveno iskustvo s prvog sastanka, koje je u kratkom roku postalo viralni hit.

- Imam priču koju moram podeliti s vama, o mom govnu je. Juče sam bila na sastanku. Dečko me pitao da odemo zajedno da marketa i sve je bilo super. Zatim smo otišli kod njega. Ja sam samouverena, mirna žena, pa sam se osećala dovoljno opušteno da obavim veliku nuždu kod njega. To je bila greška. WC se zaglavio. Naravno, kao mirna i samouverena žena, počela sam da paničim. Povukla sam vodu milion puta, što me još više uznemirilo. Provela sam i previše vremena tamo. I onda me je nešto obuzelo i dobila sam ideju. Uzela sam toalet papir i sklonila jedno govance iz šolje - započinje svoju priču devojka, a nastavak je još "bolji".

- Kada sam sam ga izvukla, shvatila sam da nemam plan za dalje. Šta da sada radim? Ne mogu ga jebeno ostaviti ovde. Tada je krenula prava panika. Bila sam i predugo tamo, pa sam donela sledeću užasnu odluku. Učinila sam ono što se jedino moglo učiniti. Zavila sam ga u više slojeva toalet papira i stavila sam ga u torbu. Dobro, i šta sad? - napisala je devojka, a dalji zaplet jako nalikuje na komediju.

- Sedimo tako nas dvoje na kauču i ljubimo se, a ja samo mislim na komad govna u mojoj torbi. On mi kaže: "Osvojila si me kad si mi se nasmejala", ja odgovaram: "To je tako slatko", a u mojoj glavi: "Imam govno u torbi" - nastavila je Misunderstood worm. U jednom trenutku poslala je poruku i sestri, ali osim što ju je šokirala, nije uspela dobiti koristan savet.

- Nakon par sati on je otišao u WC i sve je radilo. Pomislila sam da ga je popravio. Možda i nije, ali moram pokušati još jednom. Uzela sam torbu sa sobom i povukla sam vodu. Molila sam se da sve ide po planu. Hvala Bogu, upalilo je. Kakica je otišla. Bila sam slobodna. Sve će biti u redu. Preživela sam, ja sam borac. To je moja priča. Dečko je rekao da sam najdivnija žena koju je upoznao, a nije znao da je dva metra od njega kakica u mojoj torbi - zaključila je svoju avanturu devojka.

Za zaključak, Tviterašima je dala i dobar savet, iz vlastitog iskustva:

- Moj savet je da ne pijete kafu pre spoja. Bolje da ste i pospani nego s govnom u torbi.

Nakon što je njena priča dospela u medije, mnogi su devojku napali optužbom da je izmislila celu priču, ali ona i dalje tvrdi da je svaka njena reč istinita.

(Telegraf.rs / Izvor:index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mmmm

    25. mart 2016 | 16:52

    A ja i moja riba smo najaci,kad se i meni i njoj prdi takmicimo se ko ce jace rokne,ko bude slabiji kupuje pivo..to mi najjaca igra u zivotu.

  • CHE

    25. mart 2016 | 17:12

    PITANJE. KRESNUŠE LI SE GOVANCEI VODOKOTLIĆ? PA ĆEMO ZA "GOVANCE" LAKO.

  • Pep

    25. mart 2016 | 18:39

    Kakva curka...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA