POHOTNI MASER VIKTOR: "Kostolomac" dodirivao svojim polnim organom ženu dok ju je masirao!

- Ležala sam na stolu za masažu. Imala sam na sebi samo gaćice. U jednom trenutku osetila sam njegov polni organ - rekla je mlada žena

  • 8

Sudanac Viktor A. (61) koji godinama živi i radi u Zagrebu, prijavljen je zbog bludničenja na jednoj od njegovih klijentkinja tokom masaže u septembru 2014. godine. Jedna mlada žena je došla u njegovu ordinaciju 15. septembra oko 20 časova jer je imala bolove u leđima, a tamo joj se dogodila neprijatnost.

ŽENE U SRBIJI SU ZAPANJENE ZBOG OVOG OGLASA: Pročitajte ga i sve će vam biti jasno!

- Ležala sam na stolu za masažu. Imala sam na sebi samo gaćice. U jednom trenutku osetila sam njegov polni organ. Kada sam pogledala prema njemu videla sam da brzo podiže pantalone. Rekao mi je "Oprosti, malo sam se zaneo" - rekla je žena.

On je poznat u Zagrebu kao medicinski maser, a mnogi ga znaju kao lokanog "kostolomca".

Žena je primetila da su maserovi zahvati previše intimni, čak je u jednom trenutku, dok je ležala na stomaku gotovo naga, osetila kako je dodiruje svojim polnim organom po zadnjici. Ispričala je svom partneru šta joj se dogodilo, a on ju je uverio da slučaj prijavi policiji.

- Imam herniju koja mi tokom posla iskoči i to baš u predelu prepona - uveravao je Viktor A. sudiju Marka Benčića da je bolestan.

Međutim, tokom sudskog procesa još jedna žena se pojavila kao svedok tužilaštva koja je takođe tvrdila da je tokom masaže osetila njegov polni organ prislonjen uz svoje telo.

Presudom koja mu je izrečena na Opštnskom kaznenom sudu u Zagrebu osuđen je uslovno – četiri meseca zatvora uz uslovnu od godinu dana. Ukoliko tu presudu potvrdi viši sud, maser neće morati u zatvor ukoliko u roku od godinu dana ne ponovi slično kazneno delo.

(Telegraf.rs/ Izvor: net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ivana

    13. april 2016 | 14:21

    Ovakvih glupaca mi nije zao...Imas li ti zeno malo mozga??? Sve si ti najvna pa nista nisi znala ni predpostavila...

  • Maus

    13. april 2016 | 17:30

    Sto ce covek doslo mu

  • Dnikic

    13. april 2016 | 17:00

    Mojoj drugarici je jedan nas poznati fizioterapeut uporno dolazio na kucu da joj masira povredjenu nogu dok je nije zaveo a samim tim i zloupotrebio svoj polozaj terapeuta tj. nekog ko LECI. E sad, jeste ona ispala glupava ali on to nije smeo da radi sa pacijentkinjom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA