Mislili ste da pivo može samo da se pije, ali sada možete i da ga JEDETE. I fenomenalno je (FOTO)

U gradu Laško se nalazi istoimena pivara, čija su piva poslužila kuvaru u restoranu "Pavus" da spremi pivsku poslasticu kakva retko gde ima da se proba

  • 2

Kada kažemo Laško, šta vam prvo pada na pamet? Pivo, vina, fenomenalni velnes centri ili priroda i čist vazduh kakav se malo gde može udahnuti? Lepih asocijacija na ovaj gradić u Sloveniji je mnogo i to samo zato što svim turistima ima dosta toga da ponudi!

Viknuo je PIKAAA, a jeleni su se zaleteli kao da će da ga pojedu. Međutim, desilo se nešto PRELEPO (FOTO)

Sigurni smo da na pomen Laškog svi muškarci skoče jer pomisle da im neko nudi onaj dobri ječmeni napitak. Nije daleko od istine. Naime, u gradu se nalazi pivara Laško koja ima dugu tradiciju i proizvodi fenomenalna piva. Pivo iz ove pivare ima bogat i osvežavajući ukus za koji svi možemo da zahvali vodi, jer je ona na ovom području jako zdrava i bogata mineralima.

Zato su vodu rešili da iskoriste još neki, pa se u Laškom nalazi i jedna od najpoznatijih termi u Sloveniji - luksuzni hotel "Termana park Laško superior"Ovo je idealno mesto za sve one koji žele da pobegnu od haosa gradskog života i da odmore barem na nekoliko dana.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U ponudi imaju različite velnes programe, masaže lica i tela, kao i pivske kupke za dvoje. Postoje i "medeni tretmani" bazirani na lekovitim svojstvima meda. Zvuči slatko, zar ne?

Foto: Promo Foto: Promo

Nedavna istraživanja pokazala su da voda iz laških termi, osim blagotvornog hemijskog sastava, ima i povoljno bioenergetsko dejstvo, što je značajno za uspostavljanje energetske ravnoteže u organizmu.

Foto: Promo Foto: Promo

Kada se opustite, odmorite i popijete dovoljno piva, možete se uputiti ka starom gradu Taboru, gde vas čeka ljubazno osoblje restorana "Pavus" i još lepši sladoled od četiri vrste piva!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Sladoled od piva je dovoljan razlog da svakome pođe voda na usta, ali da se možda i odmah upute u Sloveniju po ovu poslasticu!

(A. Đokić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA