AUTO JE PREGAZIO DEVOJČICU: A onda se desilo nešto POTPUNO ČUDESNO! (VIDEO)

Na video koji se pojavio na Internetu, mnogi su ostavljali komentare ne verujući da se sve stvarno odigralo, a mnogi su osuđivali i nesavesnog vozača

  • 11

Devojčica je pretrčavala ulicu kada je na nju naleteo automobil koji je išao velikom brzinom. Devojčica je završila na haubi automobila, a odmah potom pala je na zemlju.

Ono što je neverovatno jeste to što joj se, srećom, ništa nije dogodilo. Devojčica je odmah ustala i nastavila da hoda. Sve je snimljeno iz automobila koji je bio parkiran.

RAZBIO SE KAO ZVEČKA: Tako je tresnuo u vodu da će njegov pad zaboleti i vas (VIDEO)

Vozač je odmah istrčao iz kola da devojčici pruži pomoć. Na video koji se pojavio na internetu, mnogi su ostavljali komentare ne verujući da se sve stvarno odigralo, a mnogi su osuđivali i nesavesnog vozača.

Pogledajte video, pa sami prosudite:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mica

    17. maj 2016 | 23:38

    Ne znam zasto je vozac nesavestan. Ovo dete ko muva bez glave, a vozac je pokusao da je izbegne koliko vidim na snimku. Bitno da joj nije nista

  • R

    18. maj 2016 | 07:51

    Pre bih rekla da je mala kriva, sto tako pretrcava ulicu , a vozac da je neki skot nebi ni izasao da pomogne detetetu netreba osudjivati nevinog coveka!!!! Hvala bogu pa detetu nije nista ubuduce neka pazi postoji pesacki prelaz!

  • ....♡....ivana

    18. maj 2016 | 05:55

    Ako neko odmah ustane ne znaci da ce biti dobro...postoje unutrsnje povrede kao i unutrasnja krvarenja....Nadam se da nece imati posledice...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA