≫ 

BG NA VODI, ANASTASIJA SE RODI: Fejsbuk bukvalno gori zbog Anastasijinog 18. rođendana! (FOTO)

Ne sećamo se kada je ovako neki događaj "zapalio" mreže kao Anastasijin 18. rođendan i okupio gomilu ljudi koji iz sata u sat objavljuju nove duhovite slike

  • 10

Trenutno najpopularnija stranica na Fejsbuku, event pod imenom "Kupovina pokolna za Anastasijino punoletstvo", raste iz sata u sat, a do sada je interesovanje za Anastasijin rođendan pokazalo skoro 250.000 ljudi, što kroz "going", što kroz "intrested".

Jedna od novijih fora koja se pojavila jeste i kratki pismeni sastav na tu temu. Nažalost. ocenjen je jedinicom :)

Ovaj sastav samo je jedan u moru šaljivih montaža, a ovdašnji korisnici Fejsbuka, prepunili su, kako ovaj event tako i generalno "news feed" ove društvene mreže.

Evo nekih koje smo izdvojili:

Ovaj trend na mreži, nije zahvatio samo Srbiju, već i ceo Balkan, a to dokazuje i fotka ispod

Da stvar bude zanimljivija, o celoj toj "buci" na Fejsbuku oglasila se i Anastasijina majka, Ceca. Evo kako je ona prokomentarisala:

- Nažalost, živimo u vremenu društvenih mreža. Oni skidaju njihove slike i objavljuju… Postoje deca koja rade mnogo gore stvari pa, eto, nemaju sreće da budu u žiži interesovanja. Njihova krivica je samo to što sam im ja majka, da im nisam majka verovatno niko ne bi znao da postoje – izjavila je Ceca u emisiji “Glamur”.

A vi? Da li ste vi kliknuli "Going" na ovom eventu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA