POGLEDAO JE OVU SVOJU FOTKU I SKAMENIO SE OD STRAHA: Zbog jednog detalja, život mu je pakao (FOTO)

Mladić tvrdi da su se u ovoj ukletoj kući dešavale različite čudne stvari, a da je fotografija samo jedan od dokaza

  • 7

Konor Vrajt (23) iz Londona se fotografisao kada je imao 16 godina, pre nego što je postao uspešni biznismen. Kada je malo bolje pogledao tu fotografiju, ugledao je nešto neverovatno što ga je navelo da razmišlja o ukletoj kući iz svog detinjstva.

MISTERIOZNE UKLETE KUĆE: Na prozorima su dečje senke, čuju se krici i plač bebe (FOTO) (VIDEO)

On se fotografisao dok je stajao ispred ogledala pre nego što je otišao na porodičnu zabavu, a zatim je objvaio ovu fotografiju na Fejsbuku.

Međutim, njegovi prijatelji su primetili da se na fotografiji vidi "čudna" senka koja se ne poklapa sa njegovom pozom, zapravo njegova glava i ruka su u drugačijem položaju.

On je dodao da se "mnogo čudnih stvari događalo u ovoj kući", da je često čuo čudne neobjašnjive zvuke i da je video jezive siluete koje su nestajale u trenutku kada bi se okrenuo.

Foto: Profimedia, Caters News Foto: Profimedia, Caters News

- Osećao sam se kao da sam na ivici često. Međutim, nisam imao više takvih neobičnih iskustava od 2012. godine, kada sam se iselio iz kuće, što je čudno. Uvek me je fasciniralo paranormalno - istakao je mladić.

Foto: Profimedia, Caters News Foto: Profimedia, Caters News

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Kali

    24. maj 2016 | 14:53

    Gledam na ju tyby kakve namestene glupossti sa milionima pregleda ne mogu da verujem da je zaoadni svet toliko glup ali izgleda jeste

  • victoria

    24. maj 2016 | 18:05

    Fotosop cini cuda! Ne poricem postojanje sveta duhova, odnosno demona, ali kako se nematerijalna bica mogu fotografisati? Samo materijalne stvari imaju senku a duhovi je ne mogu imati, a narocito se ne mogu uslikati.

  • predator na grani

    24. maj 2016 | 19:06

    Fotoshop.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA