BAHATI SIN RUSKOG MILIJARDERA: Snimao se dok je bežao od policije u besnom "mercedesu"! (VIDEO)

- On je go*no, ovaj policajac, mi smo na putu da nađemo drugog, da otkrijemo zašto su svi na Zemlji odlučili da nas proveravaju - čuje se na snimku

  • 16

Sin ruskog oligarha je snimao policijsku poteru u kojoj su glavni akteri bili on i njegov prijatelj dok su jurili "mercedesom" ulicama Moskve.

Bosancu se žurilo dok je tražio parking, pa je uleteo "mercedesom" u apoteku (FOTO)

Ruslan Šamsuarov (20), sin zamenika predsednika Lukoila, koja je druga po veličini naftna kompanija u Rusiji, snimao je incident i prikazao ga na Periskopu.

Za volanom je bio njegov prijatelj, dok je on kamerom na mobilnom telefonu zabeležio ovu filmsku jurnjavu. On je ignorisao komandu policajca da se zaustavi, pa je na taj način počela potera.

- On je go*no, ovaj policajac, mi smo na putu da nađemo drugog, da otkrijemo zašto su svi na Zemlji odlučili da nas proveravaju - čuje se na snimku.

Kasnije se vidi na snimku da su pokušali dodatno da isprovociraju policajca koji je pokušao da ih zaustavi. Vratili su se na mesto incidenta i okrenuli.

Šest policijskih vozila je učestvovalo u poteri koja je trajala 10 minuta, a onda su mladići odlučili da pobegnu pešaka.

Policija ih je kasnije uhvatila u parku gde su uradili još jedan lajvstrim provere njihovih dokumenata i dobili kaznu od 65 evra.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Aleks

    27. maj 2016 | 16:39

    Po faci i po I menu se vidi da nije Rus, nego musliman iz neke kavkazke republiku!!!

  • Kiki

    27. maj 2016 | 16:37

    Ja kad napisem ds su rusi go..a dobijem brdo minusa ali to mi govori da i kod nas ima go..a koja ih podrzavaju.Slicni ili isti se podrzavaju Na zapadu da bi postao bogat treba 20 god a kod nas i u rusiju samo veza i vlast .Ovde su deklerativno pfotiv kradja a podrzavaju ruse sinonime za kradju i korupciju Dvolicnog li naroda

  • kamy

    27. maj 2016 | 15:53

    E moj Putine, zar nam ovakav sistem nudis? Hvala al' ovo smo vec imali i nikako nam se ne svidja!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA