OVAJ SNIMAK OTKRIVA ISTINU: Gorila i dečak se držali za ruke, da li su ubili životinju koja je štitila dete? (VIDEO)

Na klipu se vidi kako gorila stara 17 godina, a teška preko 180 kilograma, zaštitnički stoji iznad deteta i u dva momenta se čak sa njim drži za ruke

Novi video snimak gorile Harambea, koga je obezbeđenje američkog zoološkog vrta u Sinsinatiju moralo da ubije kada je četvorogodišnji dečak upao kod životinje u kavez, pokazuje da su se njih dvojica držali za ruke i da je gorila želela da ga zaštititi!

Mališan upao u KAVEZ SA GORILAMA, a onda je usledilo nešto STRAŠNO! (VIDEO)

Na klipu se vidi kako gorila stara 17 godina, a teška preko 180 kilograma, zaštitinčki stoji iznad deteta i u dva momenta se čak sa njim drži za ruke.

Svedoci su otkrili da su životinju najverovatnije uznemirale cika i vriska koje su se mogle čuti sa staze iznad kaveza.

Direktor zoo-vrta je takođe potvrdio da Harambe nije napao dečaka, ali je, kako kaže, ipak podržao tim koji je ubio gorilu jer je situacija bila ekstremna i zahtevala je brzi odgovor.

Da podsetimo, na Fejsbuku se pojavila grupa "Pravda za Harambea" koja je za nekoliko sati okupila par hiljada poklonika i zaštitnika prava životinja.

PRAVDA ZA HARAMBEA: Ceo svet plače zbog ubijenog gorile! (VIDEO)

Video pogledajte ovde:

(Telegraf.rs / Dailymail.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Baron

    30. maj 2016 | 22:32

    Citam ove komentare i ne verujem. Alo bre vi bica koja sebe nazivate ljudskom rasom. Pa u pitanju je bio ljudski zivot,zivot jednog nevinog deteta. Nemam ja nista protiv zivotinja,ali to je ipak zivotinjska vrsta kojoj bas i nije verovati. U delicu sekunde je mogla da promeni to sto vi nazivate zastitnickim ponasanjem,a posle bi bilo kasno. U ovakvim situacijama,izmedju ljudi i zivotinja,ja ipak biram ljudski zivot.

  • UA

    30. maj 2016 | 21:15

    E sad lepo te roditelje koji nisu pazili dete debelo kazniti! Ubijena životinja, jednako, ubijen čovek!

  • B.A.M

    30. maj 2016 | 20:38

    Zao mi je zivotinje mozda stvarno nije htela da povredi decaka ali mislim da su ispravno postupili jer nisu smeli da rizikuju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA