SLAVILI NA MORU MOMAČKO VEČE, NAPILI SE: Probudili se usred rata u Siriji! (FOTO)

Oni nisu imali pojma gde se nalaze, a pravi šok je nastao kada se jedan od njih uspeo da se uloguje na Fejsbuk. Pisalo je - Tartus, Sirija

  • 7

Celodnevni provod pijanih britanskih turista na Kipru završio je na lokaciji o kojoj nisu mogli ni sanjati - u ratom razorenoj Siriji.

ČUDO NEVIĐENO: Ovaj Rus je bio toliko PIJAN, da nije prepoznao sebe u OGLEDALU! (VIDEO)

Luis Elis, Aleks Mekormik i Džejms Valman celu noć su pili alkohol u turističkom rizortu Aja Napi, kada im je u 9 ujutro pala na pamet ideja kako bi mogli turističkim brodom da odu da gledaju delfine.

Ali, problem je bio što su se ukrcali na potpuno pogrešan brod i to im je postalo jasno tek nakon što su prošli više od 100 kilometara.

- Odmah mi je bilo čudno kada sam video da smo jedini stranci na brodu. Bio sam jako mamuran i odlučio sam da ne postavljam nikakva pitanja. Međutim, nakon nekoliko sati vožnje, skupio sam snage i pitao 'hej, koliko se još moramo udaljiti od kopna' - započeo je priču Elis.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Na to pitanje nisu dobili nikakav odgovor i onda je počela - panika.

- Počeli smo da vičemo da moramo hitno da se vratimo, a brod je nakon sati i sati vožnje pristao u neku luku. Gledali smo jedni druge i zapitali se "koji k**** ćemo sada?" - nastavlja priču mladić.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Čim je brod pristao u luku, upozoreni su da ostanu na brodu pre nego što ih ruski vojnici odvedu u svoju bazu. Oni ni tada nisu imali pojma gde se nalaze, a pravi šok je nastao kada se jedan od njih uspeo da se uloguje na Fejsbuk. Pisalo je - Tartus, Sirija.

Gradić na obali udaljen svega 50 kilometara od ratom uništenog Homsa i lokacija na kojoj Rusi imaju svoju ratnu luku.

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Tada smo zapravo shvatili gde smo. Rekli smo Rusima šta se dogodilo, a oni su počeli padati na pod od smeha.

Ruski vojnici udovoljili su zahtevu neopreznim Britancima za nekoliko fotografija, pre nego što su im pronašli brod za Kipar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA