ISTETOVIRANA MUMIJA STARA 2.500 GODINA OSLOBODIĆE STRAŠNU KLETVU: Mogla je da komunicira s duhovima (VIDEO)

Mumija iz Altajskih planina je dobro očuvana zato što je pronađena u grobu koji je bio pokriven ledom, a njene neverovatne tetovaže na telu su i dalje vidljive

  • 0

Istetovirana mumija poznata kao "sibirska princeza" i stara 2.500 godina jedna je od najranijih poznatih žrtava raka dojke i prvi put je sada izložena u muzeju Gorno-Altaisk u Rusiji, iako je pronađena još 1993. godine u Altajskim planinama.

Ova strašna mumija krije jezivu tajnu O RAKU, koja se tiče SVIH NAS!

Mumija je dobro očuvana zato što je pronađena u grobu koji je bio pokriven ledom, a njene neverovatne tetovaže na telu su i dalje vidljive.

Analize koje su sprovedene na sibirskoj princezi otkrile su da je ona pušila kanabis pre smrti, najverovatnije kako bi ublažila bolove koje je trpela zbog kancera.

Prema pisanju "The Siberian Times-a", droga joj je verovatno pomutila razum, pa su pripadnici pazirik kulture verovali da ona ima moć da komunicira sa duhovima.

Pored mumije, u grobu su pronađene kosti konja i različite vrste blaga.

Narod iz oblasti u kojoj je mumija otkrivena tražio je da se ona vrati na mesto na kojem je pronađena, jer smatraju da će njeno prikazivanje u muzeju osloboditi strašnu kletvu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA