MAMA, BIO SAM ŽENA U PROŠLOM ŽIVOTU I IZGOREO SAM U POŽARU: Dečak tvrdi da ga je Bog vratio na zemlju posle smrti (VIDEO)

- Kada sam bio žena, imao sam crnu kosu. Nosio sam minđuše. Umro sam. Otišao sam na nebo, video Boga, a on me je gurnuo nazad na zemlju i kada sam se probudio, bio sam beba i nazvali ste me Luk - tvrdio je dečak

  • 13

Dečak Luk Ruehlmen iz Ohaja je tvrdio da je u prošlom životu bio žena i da se zvao Pem, što je nateralo njegovu majku da bolje istraži ovu bizarnu situaciju. Ona je tako našla podatak o Pameli Robinson, koja je živela u Čikagu i poginula u požaru jednog hotela.

ŠTA JE NA ONOM SVETU? 5 naučno-fantastičnih objašnjenja raja i pakla (FOTO) (VIDEO)

Majka dečaka tvrdi da se njen sin seća perioda kada je bio Pem (30), pre nego što je rođen.

- Kada sam bio žena, imao sam crnu kosu. Nosio sam minđuše. Bio sam Pem, ali sam umro. Otišao sam na nebo, video Boga, a on me je gurnuo nazad na zemlju i kada sam se probudio, bio sam beba i nazvali ste me Luk - tvrdio je dečak.

On je bio opsednut rečju "pem" kao mali, a kasnije je tvrdio da je imao crnu kosu. Takođe, on se "sećao" toga da je umro u požaru i video Boga, koji ga je zatim "gurnuo" i vratio na zemlju gde se rodio kao muško.

Mališan je sve vreme pričao o stavrima koje zaista nije mogao da zna, a kada su mu pokazali slike nekoliko tamnoputih žena, on je izabrao pravu Pamelu. Zajedničko im je čak i to što im je omiljeni isti pevač - Stivi Vonder.

Ova vest je 2015. godine uzburkala svetsku javnost, a sada je opet zavladalo veliko interesovanje na društvenim mrežama za okolnosti priče.

Pogledajte video:

Da li verujete da je ovako nešto uopšte moguće? Ostavite nam odgovor u komentarima.

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA