≫ 

Sve žene su ODLEPILE ZA SEKSI ROBIJAŠEM: Ali kad je postavio sliku s bratom, nastala je opšta histerija (FOTO)

Fotka je prikupila 25 hiljada lajkova, a sa 15 hiljada lajkova prati je fotografija na kojoj Džeremi pere ruke u kuhinji, odeven samo u farmerke

  • 32
Foto: Instagram/jmeeksofficial Foto: Instagram/jmeeksofficial

Plavooki lepotan punih usana, Džeremi Miks, čija je fotografija iz pritvora obišla svet i oduševila žene, spreman je pištolj da zameni reflektorima. Ali, ono što je još više je oduševilo njegove obožavateljke je njegov brat, koji možda još bolje izgleda od Džeremija.

ŽENE, SEKSI ROBIJAŠ JE NA SLOBODI: Pogledajte kako sada izgleda (FOTO) (VIDEO)

On je na svom Instagram profilu pored novih fotografija u kojima pozira, objavio i fotografiju sa svojim rođenim bratom. I veoma liče, samo što brat ima zelenu boju očiju.

Džeremi je 2014. godine uhapšen jer je nosio pištolj za koji nije imao potrebne papire, a taj mu je prekršaj doneo neočekivanu slavu i brojne ponude za snimanja.

32-godišnji Džeremi odlučio je da potpiše ugovor s agencijom "Vajt Kros Menadžment", a čini se da su na red stigli i prvi poslovi.

A photo posted by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

Pre nekoliko meseci Džeremi je objavio fotku na kojoj se nalazi u društvu modnog fotografa Džima Džordana, i zahvalio se porodici i svima koji su ga podržali da krene u bolju budućnost. Juče je objavio fotografiju za koju se smatra da je prva iz editorijala koji je snimio s Džimom, a na kojoj nosi plavi kačket i pozira, naravno, bez majice.

A photo posted by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

Fotka je prikupila 25 hiljada lajkova, a sa 15 hiljada lajkova prati je fotografija na kojoj Džeremi pere ruke u kuhinji, odeven samo u farmerke.

Moramo priznati da obe fotografije izgledaju obećavajuće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mia

    15. jun 2016 | 18:41

    Savrsen ukus danasnjih cura...Robijas koji veroatno ima kratak fitilj prema svemu pa i prema svojoj lepsoj polovini...

  • Лили Ири

    15. jun 2016 | 18:31

    Опа,ал' ће мушкарци да нам одлепе... Док они сваки дан гледају голе гузице и груди на изволте,коначно да и ми даме видимо нешто лепо и згодно!

  • Bla bla ...

    15. jun 2016 | 18:43

    Pa nije nesto posebno zgodan. Vise je ruzan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA