≫ 

Sponzoruša otkačila dečka zbog privatnog aviona, ali onda ju je stigla OSVETA (VIDEO)

Kobi joj je ponudio da ide sa njim u Majami na šta je ona odmah pristala. Kada su ušli u avion, nazvala je svog dečka i slagala ga da je bolesna i da se ne može da se vidi sa njim

  • 15

Kobi Persin iz Njujorka, momak čije su skrivene kamere nadaleko poznate, nasamario je jednu sponzorušu i slagao je da ima privatni avion!

UČITELJICA PROSTITUTKA: Klijent je platio i doveo je u stan. Kad je čula šta traži od nje POLUDELA JE (VIDEO)

On joj je prišao na voznoj stanici, pričao neobavezno sa devojkom koja je delovala nezainteresovano sve dok joj nije rekao da njegov avion poleće za 20 minuta.

- Imaš privatni avion? - povikala je devojka.

Kobi joj je ponudio da ide sa njim u Majami na šta je ona odmah pristala. Kada su ušli u avion, nazvala je svog dečka i slagala ga da je bolesna i da se ne može da se vidi sa njim.

On joj je nakon toga rekao da izađe iz aviona i uslika ga. Kada je devojka izašla on je viknuo kroz prozor: "Ne zanimaju me sponozoruše, odvedite je, ona nije s nama".

Devojka je ostala u šoku!

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • branko

    1. jul 2016 | 19:37

    jbt strasno kako je lako izmanipulisati ljude, olos jedan, budite malo postene, zasto laganje, foliranje, muljanje, ne odgovara ti decko, raskini posteno sa njim, neverovatno da se svaka mukica upeca na lovu, ali neverovatno, apsolutno bez morala i dostojanstva

  • Auuuu

    1. jul 2016 | 22:04

    Devojka je retard,a nije jedina u toj kategoriji....u Srbiji su jos gore.

  • xXx

    1. jul 2016 | 19:43

    Kralj...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA