TURISTKINJA ORALNO ZADOVOLJAVALA 20 MUŠKARACA: Ovaj grad je evropska Sodoma i Gomora, posećuju ga najluđi (FOTO) (VIDEO)

Odmaralište je postalo posebno zanimljivo javnosti nakon što se na internetu pojavio video-snimak mlade Britanke koja je seksualno zadovoljavala čak 20 muškaraca u zamenu za besplatno piće

  • 13

Odmaralište na Majorci, Magaluf, poznato je među turistima iz celog sveta, a pogotovo među Britancima. S obzirom na to da su oni poznati kao turisti koji su željni lude zabave, alkohola i droge, onda od njih može stvarno mnogo da se vidi, jer oni bukvalno prave haos!

Ako vidite ovaj znak, znajte da je ČAK 800 PROSTITUTKI jako blizu (FOTO)

Ulice ovog grada su prepune razuzdanih turista koji šetaju goli ulicama, imaju seks na različitim mestima, a lokalno stanovništvo se često žali da ovakvi ljudi uništavaju reputaciju gradu.

Nije potrebno posebno naglašavati da su ulice Magalufa noću pune drogiranih i pijanih turista koji neretko prespavaju van apartmana, a sutra samo nastave s tulumarenjem.

Suveniri koji se mogu pronaći u Magalufu ne prikazuju obrise plaža, već nose natpise "Volim drolje" ili "Volim oralni seks", a prostitutke se mogu videti na svakom koraku.

Foto: Profimedia/Exclusivepix Foto: Profimedia/Exclusivepix

Odmaralište je postalo posebno zanimljivo javnosti nakon što se na internetu pojavio video-snimak mlade Britanke koja je seksualno zadovoljavala čak 20 muškaraca u zamenu za besplatno piće.

Foto: Profimedia/MirrorPix Foto: Profimedia/MirrorPix

Britanski mediji su bili zgroženi pričom, a Magaluf je nakon toga postao veoma ozloglašen među starijim Britancima, no još popularniji među onim mlađima.

Foto: Profimedia/Eyevine Foto: Profimedia/Eyevine

Britanski Dejli Mejl je napravio reportažu o Magalufu u kojoj su prikazali kako izgledaju ulice tog odmarališta noću.

Foto: Profimedia/Press Association Foto: Profimedia/Press Association

Polugole devojke u gaćicama, mnoštvo pijanih turista onesvešćeno na ulici, vozila hitne pomoći i policijske patrole svakodnevica su ove europske Sodome i Gomore, kako je često nazivaju.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Marko

    12. jul 2016 | 16:56

    Stoka

  • Da4a

    12. jul 2016 | 22:29

    Engleska stoka

  • MIKI

    12. jul 2016 | 17:21

    oni koji ovo osuđuju su samo ljubomorni zato sto oni nemogu da uživaju kao što neki uživaju.Jednom se živi i treba iskoristiti svaku priliku za uživanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA