SNIMAK KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: Pogledajte šta se dogodilo ovom čoveku dok je ulazio u taksi (VIDEO)

Na snimku se vidi utvara ženskog oblika kako prati muškarca dok čeka taksi, a zatim i ulazi s njim u vozilo. Dok muškarac zatvara vrata jasno se vidi da ona prolazi kroz vrata

  • 12

Snimak iz jednog japanskog gradića uznemirio je svet čim se pojavio na Jutjubu. Naime, nadzorne kamere su snimile neobičnu utvaru koja prati muškarca koji ulazi u taksi.

Ostala je dužna taksisti, a on joj je tražio neverovatnu uslugu u zamenu za novac! (FOTO)

Na snimku se vidi utvara ženskog oblika kako prati muškarca dok čeka taksi, a zatim i ulazi s njim u vozilo. Dok muškarac zatvara vrata jasno se vidi da ona prolazi kroz vrata, a zatim nestaje.

Vozilo zatim napušta stajalište. Mnogi su se našalili da se duh zaljubio u muškarca ili da se umorio pa odlučio da nastavi dalje taksijem. Drugi tvrde da je reč o običnoj montaži.

Duhovi u Japanu su česta tema razgovora, a mnogi taksisti su nakon razornog cunamija 2011. godine tvrdili da su vozili ljude iz tog grada koji bi tokom vožnje jednostavno nestajali, piše Daily Mail.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA