≫ 

SEKSI SAOBRAĆAJKE U TOPLESU ZAUSTAVLJALE VOZAČE: Umesto da uživaju u pogledu, stvar je pošla NAOPAKO! (VIDEO)

Cilj je bio da će vozači videvši dve zgodne cice, zastati da uživaju u pogledu, ili se bar zaustaviti da ispitaju šta se događa

  • 5

Budući da je Rusija jedna od zemalja sa najviše saobraćajnih nesreća godišnje, zvaničnici su se odlučili na jedan eksperiment na koji nijedan vozač nije ostao imun.

(VIDEO) TOPLES DA ili NE? Iznenadiće vas odgovori koje smo dobili

Kako bi smanjili brzu vožnju, a samim tim i broj saobraćajnih nesreća, postavili su zgodne "policajke" u toplesu koje su držale saobraćajne znake u rukama sa ograničenjem brzine.

Cilj je bio da će vozači videvši dve zgodne cice, zastati da uživaju u pogledu, ili će bar zastati da ispitaju šta se zapravo događa.

Skinite se U TOPLES U BEOGRADU i evo šta će vam se desiti! (VIDEO)

Ostaje nepoznato, koliko će ovaj eksperiment imati dobre rezultate imajući u vidu da je bilbord postavljen širom Moskve sa golim ženskim grudima, prošle godine izazvao opštu pomamu, a da je 500 saobraćajnih nesreća bilo izazvano nepažnjom vozača, koji je u momentu sudara gledao u bilbord!

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA