VANZEMALJCI POSETILI MALEZIJU? Ogroman svemirski brod kruži iznad sela, dok meštani vrište (VIDEO)

Na snimku koji je navodno snimljen u severnoistočnoj malezijskoj provinciji Kelantan, vidi se divovski svemirski brod kako preteći kruži nad jednim selom, a u pozadini se čuju vrisci lokalnog stanovništva dok se NLO polako spušta

  • 17

Na internetu se pojavio snimak koji prikazuje ogromni crni leteći tanjir kako lebdi nad ruralnim područjem Malezije dok se u pozadini čuju glasovi meštana.

Na snimku koji je navodno snimljen u severnoistočnoj malezijskoj provinciji Kelantan, vidi se divovski svemirski brod kako preteći kruži nad jednim selom, a u pozadini se čuju vrisci lokalnog stanovništva dok se NLO polako spušta.

DA LI JE OVO DOKAZ DA SU IZNAD SARAJEVA VANZEMALJCI: Pogledajte fotku zbog koje se mnogi Bosanci svađaju (FOTO)

Iz sredine NLO-a sjaji žarko svetlo, a ceo prizor izgleda kao da je iz nekog SF filma o invaziji nemilosrdnih vanzemaljaca.

Malezijska policija ne veruje u verodostojnost snimka, pogotovo što nisu primili nikakvu prijavu o bliskim susretima s vanzemaljcima.

NLO POSETIO MAKEDONIJU? PET misterioznih LETEĆIH OBJEKATA viđeno večeras iznas SKOPLJA! (VIDEO)

Viši inspektor Abdulah Roning izjavio je na to kako "video okolo šire određene osobe bez nekog pravog razloga".

Neki misle da zaista dolaze vanzemaljci, dok ga drugi vide kao šalu koja se temelji na scenama naučno-fantastičnog akcijskog filma Dan Nezavisnosti koji je u malezijske bioskope došao baš na nacionalni dan nezavisnosti, 31. avgusta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ivan

    10. septembar 2016 | 06:38

    Kada god snimaju ovako nesto kamere imaju 1 megapixel

  • Milojko

    10. septembar 2016 | 08:32

    Čuj niko nije prijavio susret sa Nlo! Pa vanzemaljci imaju svoje ljude u malezanskoj policiji, zato i jeste sve zataskano! Ali ovde u Srbiji vanzemaljci nemaju uticaj! Ovde vlada sloboda medija!

  • СрбРус

    10. septembar 2016 | 06:42

    У пустињи Невади,праве летеће објекте,много пре но што изађу на видело света... тако се,чешће,поигравају с'људима те их обмањују ванземаљцима.Где има већег и опаснијег ванземаљца од Вучића?! Он би сваком ванземаљцу нешто испричао,и они би прсли од муке што нису тако речити,и што не умеју тако да заведу остале ванземаљце(демоне) у поднебесју!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA