OVOM TATI SIGURNO ZAVIDI VEĆINA OČEVA: On ima svoj fudbalski tim i poneku rezervu, ali ipak želi ĆERKU! (FOTO)

Do sada je zaljubljenik u fudbal, onosni tata Irineu Kruz, krstio svih 13 sinova po poznatim fudbalerima - i sva imena počinju na slovo R

  • 13

Par koji pokušava već skoro 20 godina da dobije devojčicu zarekao se da će nastaviti da pravi decu, dok ne uspe - uprkos činjenici da do sada imaju 13 sinova. Najmlađi član ove porodice ima samo jedan mesec, a najstariji sin već 18 godina. Mama i tata, Jusikleide Silva i Irineu Kruz, kažu da neće odustati dok ne dobiju ćerku

SNIMAK KOJI JE RAZOTKRIO NAJVEĆU TAJNU NA SVETU: Ušli su u selo puno blizanaca i saznali jezivu istinu (VIDEO)

Tokom prve trudnoće složili su se da će tata dati imena dečacima, a mama devojčicama. Do sada je zaljubljenik u fudbal, Irineu krstio svih 13 sinova po poznatim fudbalerima - i sva imena počinju na slovo R. Porodica, koja živi u mestu Kosei ao de Koit u Brazilu, nadala se da će im se sreća promeniti kod 13-tog deteta, ali je babica opet najavila dolazak dečaka na svet.

Poljoprivrednik Irineu Kruz, kaže:

- Čini mi se da svi dobri fudbaleri imaju ime na slovo R, pa kako se sve više dečaka rađalo odlučio sam da slavim južno-američki fudbal dajući imena sinovima po fudbalerima koje volim - objašnjava tata-kum.

Najnoviji dodatak porodici kršten je i dobio ime Ronaldo, po bivšoj brazilskoj zvezdi.

Foto: Profimedia, Caters News Foto: Profimedia, Caters News

Mali Ronaldo pridružio se Robsonu (18), Reinanu (17), Rauanu (15), Rubensu (14), Rivaldu (13), Ruanu (12), Ramonu (10), Rinkonu (9), Rikelmeu (7), Ramiresu (5), Railsonu (3) i Rafaelu (2).

Stručnjaci za statistiku smatraju da su šanse da se rodi 13 dečaka u nizu jedan prema 8.000.

(Telegraf.rs / Izvor: rtlec.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA