JEDINSTVENA FOTOGRAFIJA TOKOM CARSKOG REZA: Ova beba je uslikana podignutih ručica, kao POBEDNIK! (FOTO)

Najviše se fotografiše vaginalni porođaj, dok su fotografije carskog reza retke, pa je ovo zaista jedinstven prizor

  • 6

Ova fotografija prikazuje jedinstven dolazak bebe na svet. Devojčica je došla na svet carskim rezom, a Kejti Vigor, doktorka koja je osnovala organizaciju "Empowered birth project", koja slavi majčinstvo i rođenje deteta, objavila je ovu fantastičnu fotografiju.

Upoznajte NAJMANJU BEBU NA SVETU: Emilija je teška samo 225 grama! Pogledajte samo te nogice! (FOTO)

- Doktori su nam rekli da smemo da fotografišemo, a ja sam rekla da ja ne mogu, pa su se svi nasmejali. Pogledala sam svog verenika i on je bio u nekom svom svetu, pa sam mu viknula da brzo fotografiše - ispričala je mama bebe koja nosi ima Raja, koja je na ovoj fotografiji.

Beba je fotografisana u trenutku kad je bila na pola puta iz maminog stomaka i na slici se dobro vidi pupčana vrpca. Najviše se fotografiše vaginalni porođaj, dok su fotografije carskog reza retke, pa je ovo zaista jedinstven prizor.

- Bilo je zaista nestvarno, a ona nam je neverovatan dar. Ovo je bio moj drugi carski rez. Nadam se da ova slika odaje počast svima koji su to prošli pre mene i inspiriše i daje snagu trudnicama i ženama koje će roditi u budućnosti - napisala je mama pored slike.

(Telegraf.rs / Izvor: superzena.b92.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA