Ženi invalidu niko nije hteo da ustane da bi sela. Ona je onda učinila da svoj sebičluk nikada ne zaborave (FOTO)

Dvojica muškaraca su odbijala da ustanu sa mesta i ignorisali su Ket, a onda je ona odlučila da ih posrami na društvenim mrežama

  • 5

Ket Li (43) je invalid, a uprkos tome što je bolesna i ne može da vodi normalan život, njoj su dvojica muškaraca koji su vozom iz Londona putovali za Skipton namerno zauzeli mesto koje je rezervisala i pritom su odbijali da ustanu.

MONSTRUOZNO: Obezbeđenje na aerodromu BRUTALNO maltretira NEPOKRETNU devojku!

Dvojica muškaraca su odbijala da ustanu sa mesta i ignorisali su Ket, a onda je ona odlučila da ih posrami na društvenim mrežama.

- Upoznajte ovu "gospodu". Oni su zauzeli mesta koja smo Rejč i ja rezervisale. S obzirom na to da sam invalid, lepo sam im objasnila zbog čega mi je to mesto neophodno. Međutim, nisu se obazirali. Sigurna sam da su njihove žene i majke ponosne na njih - napisala je Ket pored objavljene fotografije.

Foto: Facebook/Cat Lee Foto: Facebook/Cat Lee

Iz  kompanije "Virgin Trains", u čijem se vlasništvu nalazi voz kojim je Ket putovala, napominju da ukoliko putnik ne može da dođe do mesta koje je rezervisao, obezbeđenje voza mora da uradi sve što je u njihovoj moći kako bi pomerili putnike koji su to mesto zauzeli. Međutim, oni ne mogu da takve putnike jednostavne izbace iz voza, ali zato onome ko je rezervisao mesto moraju da pronađu odgovarajuću zamenu.

Ket je pretrpela oštećenje nerava i neverovatan bol koji je pratio operaciju zbog čega je ona postala invalid i proglašena nesposobnom za rad.

(Telegraf.rs / Izvor: theladbible.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Maestro

    22. septembar 2016 | 22:46

    Pa oni da znaju za sramotu, ustali bi. Neće ih ovo mnogo uzdrmati. Njih treba po džepu i dupetu, pa više ne bi to učinili nikada.

  • Јасмина

    23. septembar 2016 | 07:34

    Таквих има и код нас.Обично старији стоје док млади седе и цере се..

  • prženica

    23. septembar 2016 | 19:30

    Ova dvojica možda majke imaju, ali žene ne, nego jedan drugog. Očekivano sebično ponašanje i indiferentnost prema suprotnom polu gej muškaraca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA