Tek kada su pogledali ovu FOTOGRAFIJU SA ODMORA, shvatili su da su ih POKRALE slatke devojčice (FOTO)

Dečko je naveo da je njegova devojka u to vreme bila pijana i da nije primetila šta se desilo, a da je ova fotografija konačno rešila misteriju nestalog sata

  • 1

Kada se utisci sa godišnjeg odmora malo slegnu, jedini način da se osećate bolje jeste da pogledate fotografije koje ste napravili kako biste osvežili sećanje. Jedan par je doživeo pravi šok kada je na slikama video momenat kada su bili pokradeni.

U OVU LEPOTICU JE UŠAO DUH USRED EMISIJE: Ne možete ni da zamislite šta je voditelj uradio! (VIDEO)

Slika sa Redita pokazuje ženu kako se smeje prema kameri, a nalazi se u društvu dve devojčice koje su obučene u tradicionalnu tajlandsku nošnju. Ali ako bolje pogledate, primetićete nešto sumnjivo.

- Samo što nisu ukrale sat mojoj devojci - napisao je njen dečko na Reditu kada je postavio fotografiju.

Kada ih je jedan od korisnika pitao da li su primetili krađu u to vreme, dečko je napisao da je ova fotografija rešila misteriju nestalog sata. Naveo je takođe da je njegova devojka u to vreme bila pijana i da nije primetila šta se desilo.

- Zar ne primećujete kako dodiruju devojčinu ruku na više mesta? To je klasičan trik džeparoša. Dodiruju žrtvu na više mesta kako bi se ona navila na dodir i kako se više na to ne bi obazirala - napisao je drugi korisnik.

Foto: Reddit Foto: Reddit

Stavili su mu lisice na ruke, a on im je svejedno ukrao pare (VIDEO)

Neko je prokomentarisao da je njegov prijatelj mađioničar i da može da izvede trik da novčanici i satovi nestanu. Naveo je još da mu je tehnika slična. Cilj je staviti pritisak na određeni deo tela kako žrtva ne bi obraćala pažnju na drugi.

Bilo je i onih koji su krivili roditelje devojčica. Jedan čovek je rekao da i sam živi u ovoj oblasti i da su ove devojčice eksploatisane od strane svojih roditelja, koji su ih terali da pevaju i mašu ljudima za novac, ili će u protivnom dobiti batine.

- Ova deca su jako fina i ne možemo ih kriviti za ovaj incident. Za sve su krivi njihovi roditelji - naveo je on.

(Telegraf.rs / Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA