BRAZILSKI HULK ZASENIO IRANSKOG: On je još luđi jer UBRIZGAVA ULJE da bi mu obim bicepsa bio VEĆI OD POLA METRA! (FOTO) (VIDEO)

Segato priča da mu je kolega iz teretane ponudio "synthol" i da se on odmah "navukao"

  • 27

Brazilac Valdir Segato (48), bodibilder entuzijasta, dovodi svoje zdravlje u opasnost ubrizgavajući opasna ulja u ruke. Segato je počeo da koristi ulja pre pet godina. Danas su njegovi bicepsi narasli na skoro 59 centimetara i on ne planira da se tu zaustavi.

OBEĆANO - UČINJENO: Iranski Hulk od 175 kilograma sada je u Siriji gde se IŽIVLJAVA NA DŽIHADISTIMA (FOTO)

Segato je inače građevinski radnik i kaže da su na njega najviše uticali, naravno, Arnold Švarceneger i Neverovatni Hulk.

- Meni se san ostvario. Gledam svoje telo i vidim da raste i želim uvek više. Zovu me Hulk, Švarceneger i Hi-men i meni se to sviđa - priča ovaj Brazilac.

Foto: Profimedia, Barcroft Media Foto: Profimedia, Barcroft Media

Segato priča da mu je kolega iz teretane ponudio "synthol", potencijalno smrtonosnu mešavinu ulja i sintola, i da se on odmah "navukao". Gde god je mogao da ga ubrizga... Iako je dobio na težini, imao je 55, a sada 80 kilograma, on insistira na tome da od ulja nije fizički jači:

- Od ulja dobijam samo na estetici, ono uobličava telo, a mišići izgledaju kao natečeni, ono ne utiče na snagu - kaže Segato.

On je SAMO hteo da “nabudži” mišiće, a onda mu se desilo nešto ZAISTA strašno! (FOTO) (VIDEO)

Jednom je ubrizgao veću količinu anaboličkih steroida i završio je u bolnici.

- Ipak, nastavio sam da ih koristim, iako su me doktori savetovali da prestanem. Hoću, jer volim - navodi Valdir. - Pogledam se u ogledalo i volim kako izgledam - kaže on.

(Telegraf.rs / Izvor: theladbible.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA