Pokušao je da isproba novu pozu u seksu, a onda je nešto PUKLO! Lekari se onesvestili kad su mu videli penis

Dok je imao odnose sa svojom devojkom čuo je kako je nešto puklo, pre nego što mu se bol proširio kroz čitavo telo

  • 7

Jedan čovek (59) je hitno prevezen u bolnicu nakon što je slomio penis dok je isprobavao novu pozu u seksu. Ovaj Vijetnamski gospodin slomio je penis na čudan način, tako da su svi doktori u bolnici bili šokirani.

Hrvat slomio penis tokom seksa, pa dobio basnoslovnu odštetu

Dok je imao odnose sa svojom devojkom čuo je kako je nešto puklo pre nego što mu se bol proširio kroz čitavo telo. Iz bolnice su izjavili da je njegov organ bio modar i otečen, kao i da je očigledno bio slomljen na zglobu.

Odmah su ga prevezli na operaciju, gde je čitav tim doktora radio na tome da mu sanira povredu. Još uvek nema potvrde koju je seksualnu pozu isprobavao kada se povreda dogodila.

Doktor Dung je rekao da se vrlo retko dešava da se penis slomi na delu gde je pričvršćen za telo i da se takva povreda dešava pri punoj erekciji. Ukoliko se ne operiše na vreme može doći do njegove disfunkcije. Ovakav slučaj može da se desi jednom u hiljadu slučajeva.

Ranije ove godine, NBA igrač Denis Rodman je otkrio da je čak tri puta slomio penis tokom seksa.

(Telegraf.rs/Izvor: news.com.au)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Marko

    14. oktobar 2016 | 19:18

    Tako to biva kada upotrebite stimulaciju,priroda odredjuje i ko to ne poštuje prodje kao navedeni gospodin.

  • Nikola

    16. oktobar 2016 | 01:04

    Ja volim stojeći, uza zid ili da držim devojku u rukama. Tada mi devojku samo on drži. Nadam se da ne može da pukne od toga. Do sada nije.

  • Predator drvoseča

    14. oktobar 2016 | 21:18

    To treba radit pažljivo najbolje na krevet I polako ne brzo no polako I neće doći do povrede , treba raditi pažljivo neki ljudi koriste marihuanu I kokain pre odnisa I polome ..... zato jer im droga udari u mozak trava nije nikakav lek niti opušta već neznam ni ja šta jer dim nemože da izleči nikog sastav dima je ugljen dioxid a ugljeni dioxid je otrov za jetru želudac itd 90% ovih šlučajeva se dešava zbog uzimanja opojnih sredstava . Da marihuana leči rak ta mi priča nešto ne pije vodu jer kako će se nešto nesretno i ružno ko horor upotrebiti za nešto zar ne ? ,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA