MALA SOFIJA IZ SRBIJE PEVA RUSKU HIMNU: Hiljade ljudi su je slušale, a onda su svi zanemeli (VIDEO)

Sofijina mama Nataša ume da usadi učenicima ljubav prema ruskom jeziku i dobro zna šta su to entuzijazam, bodrost i odanost svome poslu

  • 10

Mala Sofija je ćerka učiteljice ruskog jezika Nataše Jeftić, koja predaje ruski ne samo učenicima, već i svojoj deci, i to od najmanjeg uzrasta, a to kako ova devojčica peva rusku himnu je oduševilo korisnike društvenih mreža.

SILNA, SLAVNA I SLOBODNA: Naježićete se kad čujete RUSKU HIMNU koju pevaju ovi ANĐELI (VIDEO)

Đaci škole „Momčilo Živojinović“ u Mladenovcu sa zadovoljstvom dolaze na časove i vannastavne aktivnosti Nataše Jeftić, nastavnice ruskog jezika, prenose tamošnji mediji.

Nataša ume da usadi učenicima ljubav prema ruskom jeziku i dobro zna šta su to entuzijazam, bodrost i odanost svome poslu. Pored nastave ruskog jezika Nataša se bavi i prevođenjem, a peva i srpske narodne pesme u horu. Pokreće je ogromna ljubav prema Rusiji i ruskoj kulturi koju uspeva da usadi stotinama svojih učenika.

Ona je zavolela Rusiju još u detinjstvu. Jednom su na Cetinje u goste mitropolitu Amfilohiju došla deca iz Rusije – hor iz Sankt Peterburga i učenici jedne privatne moskovske gimnazije. Nataša je pevala sa njima, pokazivala im grad i od njih saznala mnogo toga o velikoj bratskoj zemlji.

Međutim, to koliko joj znači ova zemlja, najbolje se vidi kada njena ćerkica zapeva rusku himnu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Gan

    17. oktobar 2016 | 14:41

    Ziva bila lepotice sto godina

  • Drnd

    17. oktobar 2016 | 16:16

    Sve je to slatko i lepo, ali zašto decu ne učite da razmišljaju svojim glavama nego im usađujete vaša uverenja za koja mislite da su ispravna? Ne lobiram za zapad, šta više protiv sam udruženja sa pokvarenjacima, ali isto tako nisam ni za Rusiju koja gleda svoje interese i ponekad uključi i Srbiju ako ima dodirnih tačaka.

  • .S. S.

    17. oktobar 2016 | 20:55

    Sunce malo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA