≫ 

U OVOM PARKU MOŽETE DA PRONAĐETE DIJAMANTE: Platili su po 7 evra da uđu, a tamo ih je čekalo BOGATSTVO! (VIDEO)

Jedino mesto na svetu gde posetioci mogu da traže dijamante i zadrže što god da nađu

  • 0

Potencijalne mladoženje u američkoj državi Arkanzas imaju mogućnost da uz malo truda i mnogo više sreće dođu do vereničkog prstena po veoma povoljnoj ceni - potpuno besplatno!

 

BLAGO OD 7 CENTIMETARA: Pronađen gigantski dijamant vredan 20 miliona dolara

 

I ne samo oni, svako ko plati ulaznicu za ulazak u državni park "Crater of Diamonds State Park" ima priliku da pronađe komad dragog kamenja. Ovo mesto je  poznato po tome što posetioci mogu da dođu sa lopatama i kantama i da se bace u potragu za dijamantima koji su rasuti po parku. Većina njih vrati se praznih ruku. Međutim, za neke se avantura završava uspešnije nego što su ikada mogli i da sanjaju.

 

Den Frederik i njegova kćerka Loren Frederik posetili su ovaj park prvi put prošle nedelje i samo sat posle ulaska otkrili su svoj "Srećni dijamant", kako su ga nazvali.

 

Ovaj park u Arkanzasu je jedino mesto na svetu gde posetioci mogu da traže dijamante i zadrže šta god da nađu. Nasuprot "kopačima" koji redovno posećuju ovaj park u nadi da će pronaći nešto vredno, Den i Loren su tražili samo na površini i dijamant se jednostavno pojavio pred njihovim očima.

 

Dijamant ima 2,03 karata, a njegova vrednost još nije poznata. Međutim, definitivno je vredan više od 16 dolara, koliko koštaju dve ulaznice.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA