Rekao joj je da je ku*ka, ona je počela da se svađa sa njim, u sledećem trenutku TRESNUO JU JE O BETON! (VIDEO)

Devojka je došla sa drugaricama pred njegovu kuću i zahtevala da joj se izvini zbog toga što ju je preko telefona nazvao ku*kom

  • 9

Izgledalo je kao obična tinejdžerska svađa, ali onda je izbila tuča u kojoj je 15-godišnja devojka izvukla deblji kraj i završila onesvešćena na betonu.

>>> UŽASNA TUČA NASRED ČASA: Nastavnik učeniku izvukao slušalice iz ušiju, a onda je počeo HAOS (VIDEO)

Incident se dogodio nedavno u gradu Valjeho u Kaliforniji, a razlog za svađu je naravno bezazlen, ali tipičan za mlade u tom uzrastu. Na snimku se vidi kako 15-godišnja Holi Vrikson u pratnji svojih drugarica dolazi pred kuću svog vršnjaka Morgana Džonsona i zahteva od njega izvinjenje zbog toga što ju je preko telefona nazvao kučkom.

On odbija da joj se izvini i zahteva da ona napusti njegovo dvorište, ali Holi ne odustaje i postaje sve agresivnija. Devojka je pokušala da ga udari, Morgan se u prvom momentu malo povukao, a onda je zgrabio i pravim rvačkim zahvatom tresnuo o beton!

Drugarice su skočile na Morgana, koji je ustao i sklonio se u stranu, dok je Holi ostala da leži u nesvesti.

Snimak ove tuče je za kratko vreme postao veoma gledan na internetu, a mnogi komentari su naklonjeni Morganu,jer je po njihovom mišljenju Holi bila agresor, dok se tinejdžer samo branio.

Printskrin: Twitter/hollzie Printskrin: Twitter/hollzie

Ona je prvo postavila ovaj video na svom tviter profilu, ali ga je nešto kasnije uklonila na zahtev svog oca. Napisala je na tviteru da je posle tuče imala nesvesticu i da je zbog toga morala u bolnicu.

Lokalna policija je upoznata sa incidentom, ali još nema informacija da li će tinejdžeri biti optuženi za nasilno ponašanje.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Drnd

    19. oktobar 2016 | 14:27

    Sama je kriva, pa valjda je trebalo da shvati da od izvinjenja neće biti ništa jer je dečko oboleo, i da tada ode kući. Međutim ona gospođica htela da se bije, pa eto ti ga sad.

  • Ratko(znate vi koji)

    19. oktobar 2016 | 14:22

    Sto je trazila to je dobila

  • Putin R.S

    19. oktobar 2016 | 15:10

    Tako prolaze zene koje su osiljene pa misle da im niko nista ne moze. Lepo je zamoljena da napusti njegovo vlasnistvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA