≫ 

ZA DOBRO JUTRO: Ovaj pas obožava igračke i ne odvaja se od njih, ali mu to niko ne zamera (FOTO)

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način

  • 2

Dobro jutro! Svi mi smo imali omiljenu igračku bez koje nismo mogli da zaspimo, verujući da nas ona čuva od babaroge, iako je napravljena od materijala i sunđera.

ZA DOBRO JUTRO: Upoznajte Tunu, patku koja je odrasla sa kucama i počela da se ponaša kao oni (FOTO)

Neka deca umesto plišanih meda, sa sobom svuda nose neki drugi predmet, poput omiljenog jastuka ili ćebenceta, ali takvi slučajevi nisu ni približno čudni kao ovaj pas, koji svaki put kada pođe na spavanje, sa sobom nosi drugu igračku.

Mohito - kako se ovaj retriver zove - ne pravi razliku između veličina, boja i oblika igračaka, već svaka od njih u njegovom srcu ima posebno mesto.

Bez obzira što mu se ovako igračke samo nagomilavaju u krevetu, Mohito nikada nijednu nije izbacio - on samo donosi nove.

Ukoliko mu neka zafali, tj. ako primeti da je nema tamo gde je bila, Mohitu nije teško da prevrne celu kuću naopačke ne bi li je vratio na njeno mesto.

Najluđe od svega je to što je svoju opsesiju preneo i na svog drugara Tanga, koji je takođe štene.

Pogledajte sve Mohitove slike ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Svetlana

    24. oktobar 2016 | 15:44

    Sta reci ?Mnogo pametan i lep pas!!!!

  • Bub

    24. oktobar 2016 | 22:18

    To nista nije novo kod Retrivera.Imam sam i znam kaki su obozavaju igracke moja neide setat bez igracke kad ide spavat isto tako voli da svira ni jednu igracku nije pokidala za set godina je dobila oko dvesto pedeset i do sad svaku sacuvala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA