UŠLI SU U NAPUŠTENU LUDNICU I SMRZLI SE: Mnogi tvrde da se u jezivim hodnicima dešava horor (FOTO)

Napuštena ludnica privlači i režisere, amatere ili profesionalce. Tako je 2012. godine snimljen horor film "Kuća prašine" baš u ovim prostorijama

  • 2

Mensfild škola za mentalno obolele je decenijama primala pacijente, sada je napuštena i privlači one koji vole strašne priče, kao i filmadžije. 

Devojčica iz bunara je pre 14 godina prestravila ceo svet, a sada je seks-bomba za kojom muškarci otkidaju! (VIDEO) (FOTO)

O Mensfildu kruži legenda o plutajućim prikazama i glasovima koji se čuju u napuštenoj instituciji. Zaposleni na Univerzitetu Konektikat rekli su da ne bi trebalo da se šire ovakve glasine i da do sada nikada zvanično nije zabeležen podatak o duhovima koji pohode napuštenu ludnicu.

Ova institucija osnovana je još 1800. godine kao "Institucija za imbecile u Konektikatu", da bi zatim postala "Mensfild škola" 1917. godine koja je na kraju prestala sa radom 1993. godine. I nakon 23 godine većina zgrada u kompleksu izgledaju onako kako su izgledale i 1800. godine. Izlomljena stakla, rupe u krovu, korov i drveće odaju jeziv izgled ove napuštene ustanove. Grafiti sa porukama "Izlazite" ili "Crvena reka" dodatno doprinose jezivoj atmosferi. 

BLIZNAKINJE IZ PAKLA: Godinama pričale na jeziku koje samo one razumeju, pa smislile jeziv plan u ludnici (FOTO) (VIDEO)

Tu su i ostaci starog pozorišta, kao i ruševine učionica i deokracije na zidovima kakvi su napravljeni pre 223 godine. Nekoliko ljudi je uhapšeno jer su pokušavali da ukradu nešto iz ruševina što je prosek svake godine.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Zaposleni na Univerzitetu stalno opominju kako je ustanova napuštena i stara i da nije sigurno ulaziti unutra.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Napuštena ludnica privlači i režisere, amatere ili profesionalce. Tako je 2012. godine snimljen horor film "Kuća prašine" baš u ovim prostorijama. 

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs / Izvor: Independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • sha ima

    25. oktobar 2016 | 06:19

    Taman Maricu za parove, pardon kvarove

  • nole

    25. oktobar 2016 | 08:37

    U ovoj napuštenoj ludnici koji su preminulu sada su se najverovatnije povampiriti i jos bolesniji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA