GRIZLI STEPAN VENČAO DEVOJKU I MLADIĆA, a onda je odlučio da poljubi mladu umesto mladoženje (FOTO)

U jednom momentu je glumio i matičara kada je uhvatio šapama ruke od mladenaca dok su iskazivali ljubav

  • 1

Obično je sav fokus na venčanju usmeren ka mladencima. Ali, ovaj par iz Rusije je pozvao velikog braon medveda da bude deo njihovog specijalnog dana.

On ima 12, a ona samo 11 godina i venčavaju se! Fotografija sa svadbe zgrozila je svet (VIDEO)

Denis i Nelja, oboje u svojim tridesetim i iz Moskve, angažovali su medveda Stepana, teškog 133 kilograma, da bude u ulozi držača prstenova. Na ceremoniji se pojavio noseći crnu mašnu oko vrata.

Medved, visok 2,13 metra, bio je veoma uključen u ceremoniju venčanja, čak je pozirao na fotografijama sa mladom i mladoženjom. U jednom momentu je glumio i matičara kada je uhvatio šapama ruke od mladenaca dok su iskazivali ljubav.

- Znali smo da je Stepan veoma drag medved, ali ipak je ogromna i nepredvidiva životinja, pa smo bili malo uplašeni, ali i srećni što nam se ostvario san - rekao je mladoženja.

Foto: Profimedia/Caters News Foto: Profimedia/Caters News

Stepan je posato slavan u maju ove godine kada je objavljena serija njegovih fotografija. Usvojio ga je par, Svetlana i Jurij Pantelenko, kada je imao samo tri meseca, nakon što su ga pronašli lovci u šumi kako traga za majkom.

Sada ima 23 godine, težak je 133 kilograma i visok preko dva metara.

Foto: Profimedia/Caters News Foto: Profimedia/Caters News

- Više od ičega voli da se mazi sa nama na sofi tokom noći dok gledamo televiziju. Apsoultno voli ljude i baš je društveni medved, nije agresivan. Nikad ga nismo tukli - rekla je njegova vlasnica Svetlana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA