DMITRIJ IMA MOŽDA NAJOPASNIJI POSAO U RUSIJI: Putinova ćerka je u njegovim rukama, ali bukvalno (VIDEO)

Katerina Tihonova (30) je žena za koju se u Rusiji smatra da je ćerka Vladimira Putina

  • 2

Dmitrij Aleksejev (Dmitrij Čaplin) ima jedan od najrizičnijih poslova na svetu. Ovaj mladi Rus, kao preslikan sa stranica Tolstojevih romana, plesni je partner Katerine Tihonove (30), žene za koju se u Rusiji smatra da je ćerka Vladimira Putina.

Mladoženja i njegova majka izašli su na podijum, a gosti su zanemeli kad su videli kako plešu (VIDEO)

Dmitrij je plesač i koreograf koji je nominovan za Emi. Bio je u top 10 finalista tv šoa "Misliš da umeš da plešeš". On je rođen u Rostovu na Donu 1982. godine u Sovjetskom Savezu. Srednju školu i fakultet je završio u SAD, a trenutno živi u Los Anđelesu gde se preselio zbog posla.

Držao je i časove plesa na Meri Marifijevoj Šampionskoj Plesnoj Akademiji, a tokom 2008. godine bio je sudija na takmičenju koje se organizovalo u Kanadi. Učestvovao je i u osmoj sezoni šoa "Ples sa zvezdama".

Sa Katerinom aktivno učestvuje na akrobatskim plesnim takmičenjima. Tokom tih koerografija on baca ćerku moćnog ruskog predsednika u vazduh, pa mu glavom sigurno proleti kako ne bi bilo dobro da je ispusti pri "sletanju".

Tihonova koristi prezime svoje bake sa majčine strane, a njen pravi identitet otkrili su novinari prošle godine.

Sam Putin nije želeo da odgovori na pitanje da li je Tihonova njegova ćerka insistirajući na privatnosti svog porodičnog života.

Katerina je udata za Kirila Šamalova koji je nakon venčanja u miraz navodno dobio deonice nekoliko državnih firmi, u vrednosti od stotine miliona dolara.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/Izvor:theguardian.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA