Uhvatio je ženu u prevari, I TO DRONOM. Kada je video šta radi, psovao je 18 godina braka! (VIDEO)

Posumnjao je da ga žena vara i nakon što je na sve načine pokušao da sazna upotrebio je i dron koji je, na žalost, potvrdio sumnje

  • 8

Nakon što je njegova supruga počela da prima učestalije pozive da dođe ranije na posao, jedan Amerikanac je posumnjao da ga vara, a uz pomoć drona uspeo je da dokaže svoje sumnje

Bosanac dronom snimao lepote grada, a onda je naleteo na žestok seks u šumi! (VIDEO)

Nakon što je nekoliko puta bezuspešno pokušao i regularnim načinima da otkrije da li ga žena vara, sumnjičavi suprug je odlučio da obriše prašinu sa drona i da neometano snimi celu situaciju iz vazduha.

Na njegovu žalost, njegove sumnje su potvrđene u trenutku kada je video da njegova supruga "na posao" ide okolnim putem da bi na kraju završila na parkiralištu gde ga je prvo poljubila, a onda ušla u automobil nepoznatog muškarca.

Kroz ceo snimak možete da čujete i komentar nesrećnog muškarca iz kog isijavaju bes i očaj. U braku su bili punih 18 godina on je mislio da je taj brak dobar. Kada se tog dana vratila kući, on joj je pokazao snimak nakon kog je izbila svađa u kojoj je supruga sve poricala. Naravno, bezuspešno.

Prevareni Amerikanac je nastavio da odgovara na sva pitanja koja su mu gledaoci postavili u komentarima ispod snimka koji je dosad pogledalo više od 725.000 ljudi.

Snimak pogledajte ovde:

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Putin R.S

    15. novembar 2016 | 18:10

    E moj brate znam kako ti je. Ne sekiraj se nadji drugu osobu sa kojom mozes da podelis ostatak svog zivota kao i ja. J..i ga takav je zivot.

  • Mako

    15. novembar 2016 | 20:57

    Neka joj ugradi taksimetar i dobro svima.

  • Mica*

    15. novembar 2016 | 20:50

    Ovo je ono "jel ti verujes svojim ocima ili meni?" Hahhahaha jadnicak, aj bar je miran sad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA