KOJA SREĆNICA JE DOBILA OVAJ DRAGULJ, PARČE NEBA? Jedan od najređih dijamanta na svetu prodat za 17,1 milion dolara (FOTO)

"Nebeskoplavi" (Sky Blue) od 8,01 karata, koji je obradio "Kartije", prodat je sinoć za 33 odsto veću cenu

  • 1

Retki plavi dijamant prodat je na aukciji u "Sotbi" za 17,1 milion dolara, pa je ukupna cena dijamanata prodatih u toj aukcijskoj kući u okviru jesenjih aukcija prešla 100 miliona dolara. 

U OVOM PARKU MOŽETE DA PRONAĐETE DIJAMANTE: Platili su po 7 evra da uđu, a tamo ih je čekalo BOGATSTVO! (VIDEO)

"Nebeskoplavi" (Sky Blue) od 8,01 karata, koji je obradio "Kartije", prodat je sinoć za 33 odsto veću cenu od one koja je za ovaj dijamant postignuta 2012. kada je kupac za njega dao 12,8 miliona dolara, prenosi AFP.

Agencija navodi da je i rivalska aukcijska kuća "Kristi" otvorila u utorak sezonu sa 167 dijamanata za koje je ukupno plaćeno 97 miliona dolara, čime su potučena predviđanja da će vrednost prodaje biti 80 miliona dolara.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Teslina naslednica

    17. novembar 2016 | 12:18

    Srecnica je zena koja od svog partnera ima bezuslovnu ljubav, razumevanje i postovanje, ja sve navedeno nikada ne bih menjala za ovaj prsten jer svoje parce neba ima samo neko ko je stvarno srecan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA