≫ 

NIKO NIJE BIO VIŠE SEKSUALNO POREMEĆEN OD NJEGA: Bio je književnik, a noću SODOMISTA

U Marseju je 1772. godine sa svojim slugom optužen za trovanje prostitutki korišćenjem navodnog afrodizijaka, španske muve

  • 3

Donatjen Alfons Fransua, poznatiji kao Markiz de Sad, bio je francuski književnik, ali ne običan... Markiza upućeniji pamte i kao jednog od seksualno najdevijantnijih ljudi u istoriji.

VRAČARSKI SILOVATELJ je dve godine mučio devojku, a sad traži da se nagodi (FOTO)

SPAVAO JE NAG PORED MLADIH DEVOJAKA, VOLEO JE STRIPTIZ: Istina o Gandiju (VIDEO)

Za jedne je bio samo književnik, ali oni koji ga poznaju, tvrde da je bio bludnik i da je živeo život pun divljačke strasti, piše radiosarajevo.ba.

Rođen je 1740. godine i živeo u Parizu, a poznavale su ga sve tamošnje prostitutke. Bio je toliko nasilan prema njima i ponižavao ih da su one neretko odlazile u policiju gde je bio pritvoren i ispitivan.

Iako su, zbog prirode posla kojom su se bavile navikle na svašta, nisu mogle a da ne budu u šoku zbog njegovih zahteva - polivao ih je vrućim voskom, stavljao razne predmete u vaginu i anus, bičevao.

Prvi veliki "ispad" seksualnog mučenja dogodio se na Uskrs 1768, kad je De Sade s ulice pokupio Rouz Keler za koju čak nije bilo sigurno da je prostitutka, i uveo je u svoj stan gde je bolesno mučio. Pobegla je skočivši kroz prozor sa drugog sprata.

Foto: Iustracija Foto: Iustracija

Njegove bolesne ideje potiču od njegovog verovanja da najveći erotski užitak dolazi iz bola zbog čega nije mogao da se zaustavi.

Foto: Profimedia/Rue des Archives Foto: Profimedia/Rue des Archives

U Marseju je 1772. sa svojim slugom optužen za trovanje prostitutki korišćenjem navodnog afrodizijaka, španske muve. Te godine su De Sade i njegov sluga osuđeni na smrt u odsutnosti zbog sodomije i trovanja. De Sade je četiri devojke zaključao u sobu gde su se međusobno bičevali i radili razne eksperimente.

Njegove knjige o nimfomanskim likovima serijskih ubica nisu se baš sviđale Napoleonu, pa ga je proglasio seksualnim predatorom i ponovo strpao u zatvor. Markiza su na kraju članovi njegove porodice proglasili ludim i strpali u ludnicu.

Ni u psihijatrijskoj bolnici nije odustajao od svojih bolesnih želja, pa je i tamo započeo seksualni odnos s 14-godišnjom devojčicom. Nihova "veza" trajala je pune četiri godine, sve dok De Sade nije umro 1814. u svojoj 74 godini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA