≫ 

Bila je prelepa manekenka, a posle bezazlene operacije postala nakaza koju niko ne želi da vidi, čak ni porodica (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Nakon što su joj u lice ubrizgali filere, potpuno se izobličila, a bila je toliko otečena da je bilo sramota da se pojavi u javnosti

  • 6

Kerol Brajan počela je da se bavi manekenstvom kad je imala 16 godina i bila je uspešna dok je nisu nagovorili da se, kako bi ostala mladolika, podvrgne operacijama koje su od nje napravile čudovište.

Potrošila je 70.000 evra na operacije! Šokiraćete se kada vidite sve njene fotke (FOTO)

Život joj je bio savršen. Bavila se poslom koji je volela, udala se za divnog muškarca i dobila prekrasnu ćerku. Ipak, 2009. godine, pod pritiskom, odlučila se za plastičnu operaciju.

Nakon što su joj u lice ubrizgali filere, potpuno se izobličila, a bila je toliko otečena da je bilo sramota da se pojavi u javnosti.

Očajna Karol stalno je išla na nove zahvate kako bi popravila štetu, ali bezuspešno.

- Pretvorila sam se u čudovište. Ni sopstvena porodica nije mogla da me pogleda. Pala sam u tešku depresiju i počela da živim u izolaciji - rekla je Kerol.

Foto: my-plastic-surgeon.com Foto: my-plastic-surgeon.com

Posle četvorogodišnje agonije, ćerka je nagovorila da potraži pomoć. Jedini lekar koji je bio spreman da se uhvati u koštac sa njenim problemima bio je dr. Reza Jarahi, jedan od najvećih stručnjaka iz oblasti transplantacije. U dugotrajnom lečenju pomagao mu je estetski hirurg J. Brajan Bojd, koji je Karolinu priču objavio na službenim internet stranicama svoje poliklinike.

- Lekari su me upozorili na rizik, ali nisam imala izbora. Prvi deo bio je najgori. Sa čela su morali da mi odstrane sve mišiće i tkivo, sve do kosti, a zahvat je trajao 16 sati. Veliki deo kože isekli su mi s leđa i presadili ga na lice. Niko nije mogao da mi garantuje da će se novo tkivo dobro "primiti" jer mi je lice bilo zatrovano opasnim hemikalijama koje sam godinama pre dala da mi ubrizgaju nadajući se da ću zauvek ostati mlada i lepa - izjavila je Kerol.

Foto: my-plastic-surgeon.com Foto: my-plastic-surgeon.com

Pre spasonosne operacije, nesrećna Kerol skrivala je lice ispod zavoja jer joj se lice bukvalno odvajalo u slojevima, a na levo oko videla je samo kad bi podigla kožu koja je visila prema čelu.

- Posle zahvata sam izgubila vid na desnom oku, ali zahvalna sam Bogu i lekarima što sam uopšte živa. Trebalo je da prođu godine agonije, patnje i straha kako bih shvatila šta je pravi smisao života. Zahvaljujući svemu što sam prošla, naučila sam da budem hrabra, više se ne bojim da tražim pomoć od psihologa i da pokažem svetu svoju unutrašnju lepotu - zaključila je Kerol.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr / my-plastic-surgeon.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Neko

    25. novembar 2016 | 12:14

    Što bi rekli stari, "niko te ne može nagrditi k'o što možeš sam"

  • Teslina naslednica

    25. novembar 2016 | 14:23

    Valjda ce iskustva zena koje su prosle kroz ovakve agonije posluziti kao primer drugim zenama da ovo ne rade, ona najbitnija stvar je da ovo kod hiljade zena moze da uspe, a da bas vase tkivo ne prihvati odredjen estetski zahvat i da vam se desi ovo. Naucite jednom da volite sebe i da sebe prihvatite takvima kakvi jeste, zivite zdravo, bavite se sportom, a jednom cete svakako ostariti, a sa ovakvim zahvatima ostaricete teze. Svako zivotno doba je lepo, i kada ste lepe i mlade devojke, i kada ste mame, pa cak i kada ste bake, prihvatite to jer to je zivot, ne unistavajte sebe bez razloga.

  • milan

    25. novembar 2016 | 13:57

    Valjda ce zene napokon shvatiti da od babe devojka nikad ne moze postati!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA