Rasna voditeljka Danijela se sagnula da pomuze kozu, a onda su joj njene petice ispale na izvolte (VIDEO)

Danijela očigledno nije bila svesna šta se dogodilo, jer se ista situacija ponovila malo kasnije kada je pokušala da pomuze još jednu kozu

  • 9

Na društvenim mrežama pojavio se snimak rumunske voditeljke Danijele Krudu, poznate po izazovnom oblačenju u nastupima na televiziji, koja je na radost muških gledalaca u jutarnjem programu pokazala više nego što je planirala.

 

>>> SEKSI DANIJELA VODI VREMENSKU PROGNOZU: A onda odjednom podigne majicu i golu dojku nabije u kameru (VIDEO)

 

Plan je bio da atraktivna voditeljka pred kamerama pomuze kozu, koja je bila u studiju, ali kada se sagnula da to učini gledaoci su jasno mogli da vide njene grudi, jer ispod košulje nije nosila brushalter.

 

Danijela očigledno nije bila svesna šta se dogodilo, jer se ista situacija ponovila malo kasnije kada je pokušala da pomuze još jednu kozu.

 

Ovaj video je postao veoma popularan za kratko vreme, a na Jutjubu ga je videlo već više od milion ljudi.

 

 

Voditeljki nije prvi put da se gledaocima omogućava slobodan pogled na svoje grudi, jer se slična situacija dogodila pre nekoliko meseci kada je u plesala u jednoj emisiji prenošenoj uživo.

 

Tada je Krudu toliko skakala uz muziku da joj je nekoliko puta spao top, pa su milioni gledalaca mogli da se uvere sa kakvim "adutima" raspolaže.

 

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Duck

    23. decembar 2016 | 16:18

    Ovo me podseti na situaciju kad je mojoj ženi na jednoj svadbi spao top dok je igrala u kolu. Kako nije imala brus a nije odmah primetila šta se desilo muškarci su uživali u pogledu.

  • Beograd

    23. decembar 2016 | 20:18

    Rumunska Soraja.

  • Ja

    23. decembar 2016 | 23:53

    Smešno kao u jeftinim pornicima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA