Ispričao sam ujaku i ujni šta sam video, i počeli su da plaču: Jezive priče od kojih će vam trnci krenuti uz kičmu

Bez obzira da li verujete u paranormalno, neće vam biti svejedno

  • 11

Jeste li ikada čuli neki neobjašnjiv zvuk u noći i zapitali se šta je u pitanju? Ako jeste, onda se priključite hiljadama drugih ljudi koji su na Reddit-u ispričali iskustva koja nisu bili u stanju da objasne.

KAO SCENA IZ PARANORMALNIH FILMOVA: Knjige su odjednom počele da padaju s police (VIDEO)

U pričama od kojih vas podilazi jeza pojavljuju se zaposednuti podrumi, duhovi, senovite figure i čak bolnički pacijenti koji su se vratili iz mrtvih. Na ovu temu pisalo je više od 6.000 korisnika Reddit-a, kada su ih pozvali da podele svoju najjeziviju, neobjašnjivu priču  - i bez obzira da li verujete u paranormalno, neće vam biti svejedno.

Jednu od najsablasnijih priča ispičana je sa naloga Lanaglugglug, žena koja se prisetila priče svog muža iz vremena kada je bio srednjoškolac. Dok su on i drug kampovali u bašti kod ujaka i ujne, otišao je u sred noći na obližnju jezerce da se "olakša".

- Dok je urinirao, pogledao je pravo ispred sebe i video čoveka kako ivicom jezera ide ka njemu. Jasno je video tog čoveka, koji je hodao pognute glave. Na sebi je imao crvenu flanelsku majicu, farmerice i radne čizme. Kada ga je pitao šta traži tu, nije dobio odgovor od misteriozne pojave, koja je ubrzo nestala - ispričala je ova žena.

Foto: ebaumsworld.com Foto: ebaumsworld.com

Najjezivije od svega se desilo kasnije, kada je ujaku i ujni ispričao šta je video, a ujna počela da plače:

- Ona je tu istu pojavu viđala kod kuće, a muž joj nije verovao. Optužovao ju je da je poludela, a bili su i pred razvodom zbog toga. Laknulo joj je što je on video isto što i ona.

Trudenter je podelio jednako jezivu priču o jezivom posetiocu kog je video dok je radio noćnu smenu u, tada, praznim kancelarijama.

- Prošao mi je već veći deo smene, kada sam čuo da se vrata zatvaraju, pogledam u kameru i vidim da neko ide hodnikom ka sobi gde ja sedim. Pomislim da je verovatno kolega, okrenuo se kao da čeka da još neko uđe, ali niko nije. Digla mi se kosa na glavi.

Foto: Facebook/Lori Ell-Burns Foto: Facebook/Lori Ell-Burns

Pošto je potražio misterioznu oosbu, nije je našao. Ali je video da su neobjašnjivo vrata za izlaz u slučaju opasnosti bila zatvorena. Kasnije je pitao šefa da li je video nešto sumnjivo na snimcima.

Šef je rekao da se na snimku videlo da se vrata zatvaraju. ali onda se snimak "zaledio" na sat vremena. Posle toga video se službenik obezbeđenja kako otvara vrata.

Jedan korisnik Reddit-a prisetio se priče iz detinjstva koja ga je progonila i nekoliko godina posle toga.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Imao sam oko 5 godina, probudio sam se i video blještavu belu siluetu koja je išla hodnikom, ali kao da je klizila. Mislio sam da imam noćnu moru ili nešto slično. Ujutru sam ispričao roditeljima šta sam video, ispostavilo se da je i moj brat video isto dve nedelje pre toga, a ja sam za to tek tada saznao. I dalje me preplaši kad pomislim na to.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Šure

    6. januar 2017 | 08:00

    Pričala meni baba, njen stric se vraćao kući seoskim putem pred sam mrak, nije tada bilo struje ni vozila, nigde nikog...i nailazi na mostić a na sred mosta stoji jare. Beše to njemu pomalo čudno al ajde, pridje mu, pomazi ga, ono se nije plasilo, i reče MALO JARE, MILO JARE, a ono mu odgovori ljudskim glasom MALO JARE MILO JARE, kaže da je pobeleo od straha i pobegao kolko su ga noge nosile...e sad, da l je on lozio decu, ili je bio pod gasom ne znam, al ta prica je strašnija od svih gore navedenih!

  • Dr. Jonathan Gediman

    6. januar 2017 | 01:45

    Zaimljivo da ovakve priče dolaze samo iz amerike

  • D&D

    6. januar 2017 | 10:34

    A ovaj 5god.i zna sta je paranormalno...svasta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA