32

Šta god ona uradi, ceo svet se "istopi": Snimak najlepše devojčice na svetu će vam zagrejati srca (FOTO) (VIDEO)

Zbog izuzetne sposobnosti za poziranje i prirodnosti pred kamerom u najranijim godinama, modni stručnjaci je nazivaju vunderkindom u svetu modelinga

Devojčica Anastasija Knjazeva iz Rusije ima samo 5 godina, a već ima više od 350 hiljada pratilaca na društvenoj mreži Instagram i karijeru manekenke! Otkako je proglašena za najlepšu devojčicu na svetu, sve što ona uradi – izaziva buru reakcija.

Sećate se male Ruskinje, najlepše devojčice na svetu? Novogodišnje slike ovog anđela će vas potpuno raspametiti (FOTO)

Najnoviji snimak Anastasije dok uživa u zimskoj idili pregledan je 35.000 puta i ima 10.000 lajkova. Čitajući komentare, koje pratioci najlepše devojčice na svetu ostavljaju ispod svakog njenog videa, jasno je da je titula “najlepše” otišla u prave ruke.

Najmlađa poznata lepotica svakog dana dobija na hiljade komplimenata i lajkova, a mnoge mame koriste njene fotografije kao inspiraciju za haljinice i frizure sa svoje devojčice.

Sigurni smo da vam je, dok gledate Anastasijine fotografije i snimke, jasno zašto je ceo svet oduševljen lepotom male Ruskinje.

Titula najlepše devojčice na svetu uopšte ne iznenađuje s obzirom na njene nestvarno lepe, plave oči i lice koje mnogi upoređuju sa porcelanskom lutkom i anđelom.

Zbog izuzetne sposobnosti za poziranje i prirodnosti pred kamerom u najranijim godinama, modni stručnjaci je nazivaju vunderkindom u svetu modelinga.

O njenoj karijeri brine njena majka Ana, koja je najčešće fotografiše i objavljuje fotografije na Instagramu.    

Anastasija je uspela da svrgne sa trona Kristinu Pimenovu, devojčicu iz Moskve koja je u devetoj godini postala megapopularna, takođe zbog lepote i nestvarnih fotografija.

Sada je ceo svet oduševljen malenom Anastasijom!

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Anastasija Knjazeva, Instagram, Najlepša na svetu, Ruskinja
Popularni komentari
 • L
  Lepota

  Ma kao da je nacrtana. Prelepa

 • p
  pa sad

  Dete jeste prelepo, ali nekako to najlesa na svetu mi ne ide da se kaze za dete, svako je lepo na svoj nacin. A sto se slika tice provucene kroz filtere najstrasnije, vidi se po snimku jer su dva razlicita sveta. Ne razumem potrebu za ovim da dete ima instragam i preradjene fotografije sa samo 5 godina.

 • L
  Lale 11

  Ovo dete,je prelepo! Kao iz bajke! Nadam se,da joj roditelji neće upropastiti detinjstvo,a ona kada odraste neka radi šta joj je po volji. Prelepo dete…

foto dana