≫ 

Šta god ona uradi, ceo svet se "istopi": Snimak najlepše devojčice na svetu će vam zagrejati srca (FOTO) (VIDEO)

Zbog izuzetne sposobnosti za poziranje i prirodnosti pred kamerom u najranijim godinama, modni stručnjaci je nazivaju vunderkindom u svetu modelinga

  • 32

Devojčica Anastasija Knjazeva iz Rusije ima samo 5 godina, a već ima više od 350 hiljada pratilaca na društvenoj mreži Instagram i karijeru manekenke! Otkako je proglašena za najlepšu devojčicu na svetu, sve što ona uradi - izaziva buru reakcija.

Sećate se male Ruskinje, najlepše devojčice na svetu? Novogodišnje slike ovog anđela će vas potpuno raspametiti (FOTO)

Najnoviji snimak Anastasije dok uživa u zimskoj idili pregledan je 35.000 puta i ima 10.000 lajkova. Čitajući komentare, koje pratioci najlepše devojčice na svetu ostavljaju ispod svakog njenog videa, jasno je da je titula "najlepše" otišla u prave ruke.

Najmlađa poznata lepotica svakog dana dobija na hiljade komplimenata i lajkova, a mnoge mame koriste njene fotografije kao inspiraciju za haljinice i frizure sa svoje devojčice.

Sigurni smo da vam je, dok gledate Anastasijine fotografije i snimke, jasno zašto je ceo svet oduševljen lepotom male Ruskinje.

Titula najlepše devojčice na svetu uopšte ne iznenađuje s obzirom na njene nestvarno lepe, plave oči i lice koje mnogi upoređuju sa porcelanskom lutkom i anđelom.

Zbog izuzetne sposobnosti za poziranje i prirodnosti pred kamerom u najranijim godinama, modni stručnjaci je nazivaju vunderkindom u svetu modelinga.

O njenoj karijeri brine njena majka Ana, koja je najčešće fotografiše i objavljuje fotografije na Instagramu.

Anastasija je uspela da svrgne sa trona Kristinu Pimenovu, devojčicu iz Moskve koja je u devetoj godini postala megapopularna, takođe zbog lepote i nestvarnih fotografija.

Sada je ceo svet oduševljen malenom Anastasijom!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Lepota

    10. januar 2017 | 22:57

    Ma kao da je nacrtana. Prelepa

  • pa sad

    11. januar 2017 | 01:32

    Dete jeste prelepo, ali nekako to najlesa na svetu mi ne ide da se kaze za dete, svako je lepo na svoj nacin. A sto se slika tice provucene kroz filtere najstrasnije, vidi se po snimku jer su dva razlicita sveta. Ne razumem potrebu za ovim da dete ima instragam i preradjene fotografije sa samo 5 godina.

  • Lale 11

    11. januar 2017 | 01:30

    Ovo dete,je prelepo! Kao iz bajke! Nadam se,da joj roditelji neće upropastiti detinjstvo,a ona kada odraste neka radi šta joj je po volji. Prelepo dete...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA