Najbizarniji seks skandal ikada: Ljubavnika 10 godina držala na tavanu, dok je muž bio u kući. Jednog dana dogodilo se ubistvo! (FOTO)

Tadašnje novine su propratile neverovatan slučaj koji je nadmašio bilo kakve priče iz jeftinih romana

  • 2
Foto: Arhivska fotografija Foto: Arhivska fotografija

Doli Keršel je rođena u Nemačkoj 1880. i upletena je u jedan od najbizarnijih seks skandala u svetskoj istoriji.

SEKS DO SMRTI: Predozirao se vijagrom, paklena erekcija ga dokrajčila, devojka pobegla kad je ovo videla (FOTO)

Naime, udala se za bogatog vlasnika uspešne fabrike, ali brak je nije zadovoljio. Zbog toga se okrenula ljubavnicima. Bizarna priča počinje jednog jesenjeg dana 1913. godine kada je zamolila svog supruga, Freda Oesteriha, da pošalje jednog svog radnika kako bi popravio njenu mašinu za šivenje. Kad je sedamnaestogodišnji Oto Sanuber pokucao na vrata, Doli ga je dočekala praktično gola. Šivaća mašina je ostala netaknuta, ali taj sudbonosni dan označio je početak njihove veze koja će potrajati decenijama.

Kako je u to vreme pisao Los Anđeles Tajms, ispočetka su se Oto i Doli sastajali u hotelima u tajnosti, ali uskoro su počeli da se viđaju i u bračnom domu Osterihovih. Viskonsin je u to vreme bio središte konzervativnog američkog društva i komšije su se bunile zbog učestalih poseta nepoznatog mladića udatoj ženi. Doli je dobila sjajnu ideju. Oto će dati otkaz i doseliti se na tavan Osterihovih gde će moći da uživaju u blagodetima veze bez znatiželjnih očiju javnosti. Oto bi se morao odreći svakog ljudskog kontakta, osim svakodnevnih putenih užitaka sa Doli. Njemu to nije previše smetalo i uskoro je počeo živeti na tavanu.

Tokom večeri je praktično gutao knjige koje bi mu Doli donosila iz obližnje knjižare. Često bi maštao o životu pisca šundovskih romana. Nakon pet godina tajnog života s Oesterihovima, Oto je uspeo da objavi nekoliko romana pod pseudonimom, ali Fred Oesterih je počeo tonuti u ludilo. Čuo je neobjašnjive zvuke s tavana, cigare su mu nestajale i često je video senku kako prolazi ispred vrata spavaće sobe. 1918. godine je odlučio da se preseli se u Los Anđeles, ni ne sluteći da će ga utvara pratiti, prenosi Ekspres.

oesterreich-shapiro

Doli je pristala na selidbu, ali pod uslovom da nova kuća takođe ima tavan. U Los Anđelesu bračni par se sve češće svađao i kada je 1922. godine izbila žestoka svađa, zabrinuti Oto se spustio sa tavana i ubio Freda kako bi zaštitio svoju ljubavnicu. Pomalo u panici, dogovorili su se da će Oto zaključati Doli u ormar i pretvaraće se da je neko provalio u kuću kako bi je opljačkao i usput ubio Freda. Policija je poverovala takvoj priči jer nisu imali razloga za sumnju, na kraju krajeva, Doli je bila zaključana u ormaru nakon ubistva. Udovica je nasledila bogatstvo i dobila slobodu za nesmetano uživanje u ljubavi sa Otom. Međutim, nastavila je da ga drži na tavanu, a Oto je kasnije govorio da je postao rob ljubavi prema Doli.

Dok je njen ljubavnik životario na tavanu, Doli se okrenula novim ljubavnicima. Počela je vezu s advokatom Hermanom Šapirom, ali i trećim ljubavnikom Rojem Klumbom. Hermanu je greškom poklonila sat pokojnog Freda i to sat čiji je nestanak prijavila tokom sudbonosnog ubistva. Osim toga, Roja je zamolila da se reši oružja kojim je ubijen nesrećni Fred. Jednom prilikom, nakon žestoke svađe, Roj je odlučio da sve ispriča policiji. Hermanu je Doli negde u isto vreme rekla da treba da nahrani njenog polubrata koji se tih dana skriva na tavanu. Oto je bio presrećan zato što je prvi put u gotovo deset godina razgovarao s nekom drugom osobom osim Doli. Herman nije bio nimalo zadovoljan što je Oto na tavanu i oterao ga je. Uplašeni Oto pobegao je u Kanadu.

Nekoliko godina kasnije, 1930. godine, Herman i Doli su se razišli u jako lošim odnosima i razočarani advokat ispričao je sve policiji. Policija ju je uhapsila i postavila na optuženičku klupu. Otu je suđeno u odsustvu i proglašen je krivim, ali kako je zločin ušao u zastaru, nastavio je da živi kao slobodan čovek. Doli je pronašla novog ljubavnika s kojim je srećno živela narednih trideset godina i na kraju su se i venčali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Duki5

    15. januar 2017 | 23:00

    A sada se krčkaju u paklu, jer su dozvolili da joj muz poludi i na kraju ga ubili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA