≫ 

OVO JE PRESTONICA SEKSA I SVINGERA, a karta do njenog tajnog podzemlja košta 450 evra

Prestonica koja krije mračnu tajnu, a koja može da se otkrije samo ako vas neko uputi u "materiju"

  • 8

- Neobično je uzbuđenje kada čujemo da vaš grad opisuju kao manje konvencionalan, na granici rizika. Da postoji podzemni svet slatkih i sumnjivih poslova, onih za kojima ljudska psiha žudi, čak i traži da ima skriveni život. Iznenadila sam se kad mi je prijatelj rekao da je Džakarta, prestonica sa najvećom muslimanskom većinom, "glavni grad seksa" - piše novinarka Gardijana.

 

Najšokantnija poslovna zabava: Žene kleknule ispred kolega i počele su perverzije (VIDEO)

 

"Sedeli smo u klubu, u jednom od najluksuznijih, malo iza ponoći, svuda se osećala požuda. Pogledaj ove ljude, rekao mi je prijatelj, gde misliš da oni idu kako noć odmiče? Ovo nije njihova poslednja stanica.

 

Dok sam sutradan bila na pilatesu, slušala sam šta ostale žene pričaju. Do kraja časa, saznala sam koju pozu voli muž od jedne, od druge kako voli sa partnerom da isprepleće prste pre odnosa. Napolju su bile skromne, nežne majke, supruge, ćerke, domaćice... Na času nisu govorile o seksualnim aluzijama, to je bio čist seks razgovor.

 

Danas je jedna žena želela baš žarko da razgovara sa mnom. Bliži se svojim pedesetim, ali njeno telo, okretno i zategnuto, predstavlja zavist ostalim ženama. Uradila je lice, suptilno, ima botoks u usnama, predeo oko očiju joj je ispeglan, obrve su joj nacrtane a na trepavicama ima ekstenzije.

 

Foto: Wikipedia/Gunawan Kartapranata

Foto: Wikipedia/Gunawan Kartapranata

 

- Znate li šta proživljavam zbog svog supruga? To je stvarno ponižavajuće - rekla mi je dok sam je gledla bledo i upitno.

 

- Svingerska scena, naravno - kazala mi je.

 

Kad sam sela za kompjuter ukucala sam u Guglu "svingerska scena Džakarte", za dve sekunde su mi izašli rezultati. Gledam linkove na nekoliko sajtova sa adresama i imejl adresama kojima treba da se obratite. Postoji nekoliko svingerskih klubova širom grada, sa različitim stepenom diskrecije. Prema mojoj prijateljici, "najsigurniji način" je da se pridužiš zvaničnoj grupi na mreži.

 

Svinger, kao što je moja prijateljica sa pilatesa, na primer, može da pita oženjenog prijatelja, ili oženjenog kolegu, koji izgleda da može da bude otvoren za takve angažmane, i sazna da li je zainteresovan. Sledeća faza je poznata kao "upoznavanje". To može biti sve, od ispijanja kafe, večere za četvoro, a kada se uspostavi uzajamno poverenje, parovi mogu direktno da idu na glavni događaj - u privatnoj kući, stanu ili hotelskoj sobi.

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Pravila angažovanja su napisana: o broju parova, koliko ljudi, koliko žena. U nekim slučajevima, kao moja prijateljica, na primer, više voli da bude zadovoljena sa dva ili tri muškarca, uključujući njenog muža. Ali, odbijaju da njihovi muževi zadovoljavaju druge žene.

 

Za šta god da se odluče, dva principa uvek ostaju. Jedan je saglasnost partnera. Ako muž ili žena traže za društvo jednog od svojih svingerskih partnera "iza leđa", onda dogovor otpada. On ili ona su počinili preljubu. Drugi princip je apsolutna diskrecija. Identiteti se čuvaju u apsolutnom poverenju."

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA