≫ 

Hteo je da provali u stan, ali nije računao na to da je vlasnik unutra (FOTO) (VIDEO)

U većini slučajeva, to se dešava noću, ali ponekad, ovi lopovi u pokušaju ne mogu da dočekaju da zaspite da vas orobe

  • 4

Kažu da je čovekov dom njegov zamak i za mnoge ljude, koji žive samostalno, to je nedvosmisleno tačno. Kao stanar i vlasnik doma, imate kompletnu kontrolu nad pravilima koja vladaju u vašem domaćinstvu i što je još važnije, možete da kontrolišete ko prelazi prag u vaš životni prostor.  

KAD BOSANAC KRENE U KRAĐU... Hteo da opljačka garažu, pa se slučajno zaključao i zaglavio. Čekao policiju da mu otvori vrata

A kada neko pokuša da silom uđe u vaš dom, to može da bude zastrašujuće iskustvo. Lako je da se više ne osećate sigurno u svoja četiri zida i svakodnevna navika odlaska u krevet postaje mučno iskustvo, dok vam srce kuca sve brže i trzate se na svaki šum.

Šta se desi kad neko pokuša da uđe u stan, a vlasnik je još uvek unutra? U većini slučajeva, to se dešava noću, ali ponekad, ovi lopovi u pokušaju ne mogu da dočekaju da zaspite da vas orobe. To se desilo i korisniku Tvitera 12YearsAHaitian, kome je neko obijao bravu dok je on u stanu.

Kada je začuo čudnu buku na svojim ulaznim vratima, 12YearsAHaitian je pogledao u "špijunku" i video da mu neko obija bravu. Rešio je da stvar uzme u svoje ruke.

Od svih izgovora i opravdanja koja je mogao da kaže, kada je uhvaćen, provalnik je vlasniku stana rekao da je pokušao da obije njegovu bravu da bi bolje mogao da obije svoj stan.

Dok je objašnjavao, neprestano je ponavljao: "Čoveče, nisam! Nisam ništa hteo! Nisam čoveče! Kunem se bogom! Vrata su mi s...ana, pa sam hteo da vidim kako da ih otvorim".

(Telegraf.rs / Izvor: viralthread.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Prica iz mog kraja

    15. februar 2017 | 08:27

    Covek u pola noci cuje lopove u podrumu, tiho ih zakljuca i pozove policiju. Epilog- lopovi ga tuzili za nedozv. lisavanje slobode, pretrpljeni strah itd,proces jos u toku. Na kraju ce jos on njima placati! Eeej Srbijo!

  • Vota

    15. februar 2017 | 09:54

    Kad se lopov uci na tvoju bravu nije opasno kad se kod nas lekari uce na tebi a i to se desava narocito hirurzi to je pravi problem.

  • Mirko&Slavko.

    15. februar 2017 | 11:35

    "Када лопови краду а судије пуштају" ,је назив серије у Србији која је у маратонским наставцима.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA