Stavila je šminku na lice, posle nekoliko minuta počela je da je svrbi koža. Probudila se sa opekotinama, skoro slepa (FOTO)

Nakon što je hospitalizoana, lekari su joj dijagnostikovali alergijsku reakciju na sastojke u šminki koju je koristila

  • 1

Tila Duri je šesnaestogodišnja devojka iz Viktorije koja je svoje kobno iskustvo sa nanošenjem šminke marke "1000 sati" odlučila da podeli sa širom javnosti.

Popila je koka-kolu i stavila čep na oko. Kada vidite šta je dobila, i vi ćete probati isto to (FOTO) (VIDEO)

Samo nekoliko minuta nakon što je nanela šminku na obrve, koža je počela jako da je svrbi. Ubrzo zatim, lice i oči su počeli da joj otiču, pa je dobila ozbiljne opekotine, prenosi Metro.co.

- Probudila sam se skoro slepa zbog alergijske reakcije, moje su oči natekle kao baloni, počela sam da plačem i vrištim. Osećala sam se kao da mi je neko bacio pesak u oči i nikako nisam mogla da ga izvadim - rekla je ona.

Nakon što je hospitalizoana, lekari su joj dijagnostikovali alergijsku reakciju na sastojke u šminki koju je koristila. Izjavili su kako može biti srećna što nije ostala slepa.

- Nikada nisam imala alergijsku reakciju, niti iko iz moje porodice. Ne nosim sočiva, nikada nisam i nikada neću - izjavila je.

Javila se i Džodi Filips, portparolka kompanije koja je izjavila kako do sada još nisu imali nijedan slučaj poput ovog.

Objasnila je kako neki proizvodi sadrže sastojke koje mogu izazvati alergijsku reakciju, pa je potrebno da se uradi test na alergiju pre upotrebe proizvoda, što je istaknuto i na kutiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA