0

Ubistvo deteta (2) i muškarca (26) prenosila uživo na Fejsbuku (VIDEO)

Na snimku se vidi kako u kolima slušaju muziku u trenutku kada neko pripuca

par Facebook Live video of the Lawndale shooting
Printskrin: Youtube/Chicago Sun-Times

Frapantan snimak koji je okačen na internetu, a na kojem se vidi ubistvo muškarca i dvogodišnjeg deteta, zgrozio je javnost, dok policija Čikaga ispituje njegov sadržaj.

Ubistvo uživo na Fejsbuku: Radio DJ voditelj i producent ubijeni tokom emisije, žena vrištala kad su napadači upali (VIDEO)

Kako prenosi AP, muškarac i dete su bili u automobilu kada je nepoznata osoba pucala na automobil. Meta je bio ubijeni muškarac. U trenutku pucnjave žena koja je vozila automobil je snimak uživo prenosila na Fejsbuku i ona je ranjena.

Na snimku se vidi kako u kolima slušaju muziku u trenutku kada neko pripuca. Nakon toga, žena koja je vozila izašla je iz kola i počela da beži. U tom trenutku se ništa više ne vidi, ali se čuje ona kako viče.

Policija sumnja da je 26-godišnji muškarac koji je ubijen bio meta obračuna bandi. U pucnjavi je stradao i dvogodišnjak, nećak ubijenog.

Ubijeni muškarac je od ranije poznat policiji kao član bandi, više puta je hapšen zbog provala i krađa.

Policija je potvrdila autentičnost snimka, a i dalje niko nije uhapšen. Iz policije navode da je žena koja je vozila automobil trudna i da je pogođena u stomak, kao i da se očekuje da i ona i beba prežive.

AP podseća da je ubijeni dečak tek poslednji slučaj ubistava dece u Čikagu.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Čikago, Dete, Fejsbuk, muškarac, Nezgode video, Policija, Snimak, Ubistvo, Uzivo

foto dana