(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Beba prvo ostaje bez nogica i ruku, pa joj raskomadaju glavu: Abortus posle ovoga sigurno nećete uraditi

U snimku ginekolog priča o tome kako se okončava trudnoća u drugom tromesečju. Beba je tada, u dvadesetoj nedelji, veličine dlana odraslog čoveka

  • 27

Doktor Entoni Levatino, ginekolog koji je radio abortuse, objasnio je javnosti, koristeći animaciju, šta se, tokom abortusa dešava sa majkom i bebom. On sam izveo je 1.200 abortusa.

RUSKA LEKCIJA SRBIMA O ABORTUSU: Evo kako oni postupaju sa ženama koje neće da rode

U snimku priča o tome kako se okončava trudnoća u drugom tromesečju. Beba je tada, u dvadesetoj nedelji, veličine dlana odraslog čoveka.

Veći deo javnosti je neinformisan o tome šta se dešava tokom abortusa – smatraju u organizaciji koja je protivnik abortusa “Live Action”.

– Oni koji lobiraju za abortus celu proceduru maskiraju eufemizmima. Koriste izraze kao što su produkt začeća, okončanje trudnoće i slično.

Nedavna anketa je otkrila da je čak 81 odsto Amerikanaca za neko od ograničenja na abortus, uključujući da se procedura ograničava na trudnoće do prva tri meseca.

U istraživanju u kome je učestvovalo 1.700 Amerikanaca, 66 odsto njih koji sebe smatraju pristalicama izbora “za abortus” kažu da abortus treba dozvoliti u nekim slučajevima: u prvom tromesečju, u slučajevima silovanja, incesta ili da se spase majčin život. Ili da se nikada ne dozvoli.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: breitbart.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zeljko

    24. februar 2017 | 21:56

    Naravno da abortus nije nesto dobro ali odluku o tome svaka osoba donosi sama i snosi svoje posljedice sama. Puno toga u ovom svijetu nije dobro. Puno zivota odraslih ljudi je propalo itd...Gdje su ti dušebriznici koji bi trebali napraviti da svaka osoba zivi zivot dostojan covjeka.....Kako prolaze odbacena djeca po domovima za nezbrinutu djecu sirom svijeta......kad cuvamo život, zasto ne čuvamo živote sirijskih izbjeglica i djece, afričke djece koja nemaju sta za jesti itd...itd...itd Tako je, za farizeje to nije bitno, bitno je samo to da se oni fiktivno zaloze za prava nerođene djece ali da pomognu vec rođenima to ih nije briga...... vi koji od teske situacije stvarate jos tezu, dali ste ikada uopce otisli do domova za nezbrinutu djecu, zasto niste vec rođenu djecu usvojili, pomogli, othranili, jeste li pomogli starijim osobama u svom kvartu, bolesnim, siromasnim........itd....itd.... Jeste li za to da zdrava odrasla djeca odlaze u rat, da ginu.........SAVJEST JE ŠIROKOPOJASNA, nemozete se farizejski ponasati, prvo sami pocnite ciniti dobra djela a tek onda prigovarati drugima

  • RADZA

    24. februar 2017 | 20:37

    I onda pojedine zene traze prava .A gdje su prava djeteta .Trebaju prije razmisljati i zastititi se .Ok u ekstremnim slucajevima abotus je u redu ali u 99 odsto slucajeva bi ga zabranijo

  • Limun je zut

    24. februar 2017 | 20:22

    I trebaju bestidnice gledati ovaj snimak nema veceg greha nego ubiti svoje dete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA